spot_img

Brundle: «Με 10 τίτλους θα αποσυρθεί ο Hamilton»

Ο πρώην οδηγός της F1 και νυν σχολιαστής, Martin Brundle, μίλησε για τον Lewis Hamilton, ο οποίος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην F1 πριν αποσυρθεί.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν του 2020 με εκπληκτικές εμφανίσεις στην πίστα καταρρίπτοντας αλλεπάλληλα ρεκόρ. Ο Brundle, σε πρόσφατες δηλώσεις του, αιτιολόγησε την απόλυτη κυριαρχία του Βρετανού ως ένα βαθμό στην έλλειψη ανταγωνισμού.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Hamilton δεν έχει συναντήσει αντάξιο αντίπαλο από τότε που αποσύρθηκε ο Rosberg. Ο Verstappen δεν είχε ποτέ το κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό. Από το 2016 και μετά δεν έχει υπάρξει συνδυασμός, οδηγός και μονοθέσιο, που να έχει απειλήσει τον Lewis. Ούτε στην ίδια του την ομάδα, ούτε σε κάθε άλλη στο grid.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα
Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανασκόπηση του 2020 και το F1 Quiz.

Σε κανένα επίπεδο όμως, σύμφωνα με τον Brundle, δεν θα πρέπει να υποβαθμίζουμε τις ικανότητες του Hamilton ως οδηγό.

Εκείνο που θεωρώ πως τον έχει κάνει να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι τα ελάχιστα λάθη που κάνει. Είναι ένας ολοκληρωμένος και έντιμος αθλητής. Ο ρυθμός με τον οποίο δουλεύει είναι γνωστός σε όλους και η αφοσίωση του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, για έναν οδηγό με την επιτυχία, τα τρόπαια και τα χρήματα όπως ο Lewis.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος, ο Brundle αναφέρθηκε στο μέλλον του Hamilton στην F1 τα επόμενα χρόνια.

Δεν εμφανίζει καθόλου σημάδια ότι η απόδοσή του έχει αρχίσει να παρακμάζει. Πιστεύω είναι απόλυτα εφικτό να φτάσει τα 10 πρωταθλήματα και να πετύχει ακόμα και 150 νίκες. Κάτι μου λέει όμως πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο απόγειό του και όχι όταν όλα θα έχουν τελειώσει για εκείνον στην F1.

Μην χάσετε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”, με special guest τις ΦορμουΛέρες. Μπορείτε να βρείτε το link της εκπομπής παρακάτω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles