spot_img

Η F1 θέλει περισσότερους Αγώνες Σπριντ στο μέλλον

Παρά το γεγονός πως η πλειονότητα των φίλων της F1 δεν θέλει τους Αγώνες Σπριντ, ο Stefano Domenicali επιθυμεί να αυξηθεί ο αριθμός τους.

Ο CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, εξέφρασε την επιθυμία του για περαιτέρω αύξηση των Αγώνων Σπριντ στο μέλλον. Με τον αριθμό τους να έχει ήδη αυξηθεί από τρεις σε έξι, μετά την εισαγωγή τους στο σπορ το 2021, ο Domenicali πιστεύει ότι υπάρχει χώρος για περαιτέρω επέκταση.

Σε συνέντευξή του στο Sky, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να προτείνει ακόμη περισσότερους Αγώνες Σπριντ στο αγωνιστικό ημερολόγιο και απάντησε.

«Γιατί όχι; Αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε στο μέλλον. Ας δούμε πώς θα πάει φέτος με τα Σπριντ όπως τα έχουμε αποφασίσει, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Το πρώτο 3ήμερο με Αγώνα Σπριντ για τη φετινή σεζόν ήταν το προηγούμενο Grand Prix στην Κίνα ενώ Σπριντ περιλαμβάνει και ο επόμενος αγώνας, που είναι το GP Μαϊάμι στις 3-5 Μαΐου.

Ο Domenicali εξέφρασε επίσης την επιθυμία να αποφευχθεί επανάληψη της κατάστασης που συνέβη στην Ιαπωνία, όπου η βροχή έπεσε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών και οι ομάδες κάλυψαν λίγους γύρους για να εξοικονομήσουν σετ ενδιάμεσων ελαστικών. Τόνισε ότι η Formula 1 πρέπει να αποφύγει επανάληψης αυτού του φαινομένου, λέγοντας.

«Αυτό δεν είναι καλό για τους ανθρώπους που έρχονται να μας δουν, να δουν τους οδηγούς. Και είμαι σίγουρος ότι οι ομάδες θα καταλάβουν. Επομένως, χρειάζεται να βρούμε λύσεις».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles