spot_img

Γερό «μπάσιμο» της Aston Martin στον Newey – Θα ακολουθήσει η Ferrari;

O Adrian Newey είναι το πιο… καυτό όνομα της Formula 1 αυτή τη στιγμή και η Aston Martin φαίνεται πως έκανε την πρώτη της κίνηση για τον Βρετανό. 

Το μετεγγραφικό παζάρι στη Formula 1 είναι φέτος πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Η μετακίνηση του Lewis Hamilton από την Mercedes-AMG F1 στη Scuderia Ferrari προκάλεσε… ντόμινο. Το οποίο δεν σταματά στο πεδίο των οδηγών.

Πρόσφατο δημοσίευμα στο γερμανικό Auto Motor und Sport ανέφερε ότι ο Adrian Newey έχει λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Red Bull Racing. Ο κορυφαίος αεροδυναμιστής του πρωταθλήματος φέρεται να εξετάζει προσφορές τόσο από τη Scuderia Ferrari όσο και από την Aston Martin.

Μπορεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα να θεωρεί το Μαρανέλο ως τον πιθανότερο επόμενο σταθμό στην καριέρα του 65χρονου Βρετανού, όμως η ιταλική Gazzetta χαρακτηρίζει δύσκολη την επιχείρηση «Newey στη Ferrari».

Και αυτό διότι – σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα – θα πρέπει να «ματσάρει» την εντυπωσιακή πρόταση της Aston Martin. Με τη στήριξη της σαουδαραβικής Aramco που είναι βασικός χορηγός της βρετανικής ομάδας, έχει κατατεθεί πρόταση 100 εκατ. ευρώ στον Νιούι για τετραετές συμβόλαιο.

Η παρουσία πάντως του Χάμιλτον Hamilton στη Scuderia, ίσως ρίξει λίγο το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσουν οι Ιταλοί στον τραπεζικό λογαριασμό του Newey.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles