spot_img

Η Ferrari εγγυάται πως θα γίνει πιο γρήγορη!

Ο οδηγός της Ferrari, Charles Leclerc, διαβεβαίωσε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα, μετά το δυναμικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα του 2022 της Formula 1.

Η Ferrari επέστρεψε στις επιτυχίες για πρώτη φορά μετά το 2019, με τη νίκη του Charles Leclerc και το 1-2 στο GP Μπαχρέιν. Ο Μονεγάσκος έχασε οριακά τη νίκη από τη Red Bull Racing του Max Verstappen στο GP Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο προηγείται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών. Ο Charles Leclerc φαίνεται να διαθέτει, μετά από δύο δύσκολες σεζόν, ένα μονοθέσιο ικανό να τον πάει στην κορυφή. Ο ίδιος πιστεύει πως μπορεί να κινηθεί ακόμα ταχύτερα στη συνέχεια της σεζόν:

Σίγουρα είμαι αρκετά χαρούμενος με το ξεκίνημα της χρονιάς, δουλεύουμε πολύ καλά με την ομάδα και η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα ήταν άριστη. Αυτό για το οποίο είμαι χαρούμενος δεν είναι, στην πραγματικότητα, η απόδοση, αλλά το γεγονός πως ξέρω πού χρειάζεται να δουλέψω και σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθώ για να έχω ακόμα περισσότερη ταχύτητα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Η νέα εποχή της Formula 1 έχει ολοκαίνουρια μονοθέσια, οι τεχνικοί κανονισμοί άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό και δεν αρκεί μόνο ένα καλό ξεκίνημα στη χρονιά. Όλες οι ομάδες δίνουν μεγάλη έμφαση στο πώς θα εξελιχθούν στη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ώστε να είναι αρκετά δυνατές στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η εξέλιξη είναι ένας τομέας που αποτελεί βασική προτεραιότητα και για τον Charles Leclerc:

Είμαι χαρούμενος, όμως δεν έχω ιδέα αν η τρέχουσα απόδοσή μου είναι αρκετή για να κερδίσω το Πρωτάθλημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, όμως θα μπορούσαμε να πούμε πως ξεκινήσαμε τη χρονιά πολύ θετικά. Όπως έχω πει πολλές φορές, νομίζω πως η εξέλιξη θα είναι πολύ βασικός παράγοντας. Εμείς, ως οδηγοί, χρειάζεται να βοηθήσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Η Ferrari και ο Charles Leclerc ξεκίνησαν δυναμικά στο Πρωτάθλημα του 2022, με το Μονεγάσκο να προηγείται (με 12 πόντους) στη βαθμολογία στους οδηγούς για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πολύ σημαντικό προβάδισμα έχει, προς το παρόν, και η Ferrari στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, καθώς βρίσκεται 40 πόντους μπροστά από τη Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles