spot_img

Η Mercedes δεν στοχεύει ψηλά στην Αυστραλία

Η Mercedes κρατά χαμηλό καλάθι αναφορικά με τους στόχους και τις προσδοκίες της για το επερχόμενο GP Αυστραλίας.

Οι νέοι κανονισμοί στη Formula 1 οδήγησαν σε μερική αλλαγή στην ιεραρχία των ομάδων στην κορυφή. Η Red Bull Racing παραμένει στη διεκδίκηση νικών, ενώ η Ferrari δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει κάποιο Πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Mercedes δεν προέβλεψε κάποιες ιδιαιτερότητες των νέων μονοθεσίων, για τις οποίες δεν έχει βρει κάποια λύση ακόμα. Ως συνέπεια αυτού, η ομάδα με έδρα το Brackley, που έχει το απόλυτο των Πρωταθλημάτων κατασκευαστών στην υβριδική εποχή, βρέθηκε μακριά από τη διεκδίκηση νικών στους δύο πρώτους αγώνες.

Επίσης, η μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη έως τώρα στο 2022 ανήκει στον Lewis Hamilton. Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποκλείστηκε στις κατατακτήριες του GP Σαουδικής Αραβίας από το Q1 λόγω ταχύτητας, για πρώτη φορά μετά το 2009.

Διαβάστε επίσης: Ο Verstappen ανυπομονεί για τη νέα χάραξη της Αυστραλίας

Η Mercedes θέλει να βελτιωθεί άμεσα, ωστόσο ο οδηγός της, George Russell, δεν νομίζει πως αυτό θα συμβεί άμεσα. Ο Βρετανός μίλησε, ενόψει του GP Αυστραλίας, σε media, ανάμεσά τους και η ιστοσελίδα RacingNews365.com:

Νομίζω πως θα είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια (η δυναμική της Mercedes), για να είμαι ειλικρινής. Δεν βλέπω κάποιο σημάδι πως θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Είμαστε σίγουρα η τρίτη γρηγορότερη ομάδα αυτήν τη στιγμή, είμαστε πιο κοντά στην 4η συγκριτικά με τη 2η θέση. Θα έχουμε, πάνω-κάτω τα ίδια (επίπεδα απόδοσης) στους ερχόμενους αγώνες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, εξέφρασε την ανυπομονησία του να βρεθεί και πάλι στα paddock του Albert Park για πρώτη φορά το 2019. Σε ό,τι αφορά τη δυναμική της ομάδας του, η άποψη που έχει είναι ανάλογη με αυτή του George Russell:

Η Αυστραλία είναι πολύ σημαντική, καθώς η Formula 1 έχει μεγάλο πλήθος θεατών εκεί πέρα. Πάντα αποτελούσε μέρος του Πρωταθλήματος, συνεπώς το να επιστρέψουμε εκεί είναι κάτι για το οποίο ο καθένας ανυπομονεί. Εγώ, όμως το θέλω σε μικρότερο βαθμό! Ωστόσο, εάν δεν το κοιτάξω από την πλευρά της Mercedes, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, μας αρέσει πάρα πολύ που βρισκόμαστε στην Αυστραλία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Mercedes μετά από δύο αγώνες δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάποιο από τα Πρωταθλήματα. Ωστόσο, η πορεία της μέχρι τώρα στην υβριδική εποχή «αναγκάζει» τους αντιπάλους της να μην την ξεγράφουν τόσο νωρίς από τις μάχες των δύο Τίτλων.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles