spot_img

Η Ferrari συνεχίζει να πιστεύει στο 2023

Η Scuderia Ferrari πιστεύει πως έχει ελπίδες να βελτιωθεί σημαντικά στο 2023 και συνεχίζει να πιέζει στα επερχόμενα Grand Prix.

Δίχως αμφιβολία έπειτα από ένα ανταγωνιστικό 2022 οι απαιτήσεις ήταν πολλές από τη Scuderia Ferrari στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Όμως τόσο η ομάδα όσο και οι οδηγοί της έχουν απογοητεύσει σε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Ωστόσο μετρά δύο pole position με καλύτερο πλασάρισμα να είναι μια δεύτερη θέση στο Grand Prix Αυστριάς δια χειρός Charles Leclerc.

Η προσοχή της ιταλικής ομάδας έχει στραφεί στο 2024, όμως δεν σταματά να πιέζει στη φετινή σεζόν. Ο επικεφαλής μηχανικός απόδοσης της Ferrari, Jock, αποκάλυψε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να βελτιώνει την SF-23 και θέλει να πάρουν μαθήματα ενόψει 2024.

«Θα έχουμε ορισμένες αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες. Όμως δεν θα έχουμε μεγάλα πακέτα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχουμε πάρει ακόμη αποφάσεις για το αν θα περάσουν όλες οι αναβαθμίσεις στην παραγωγή. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως θα πάμε στην επόμενη με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν πολύ δυνατά. Θα έχουμε μικρά πακέτα τα οποία θα παραμείνουν στο μονοθέσιο και την επόμενη σεζόν. Είναι σημαντικό να τα έχουμε στο μονοθέσιό μας για να πάρουμε δεδομένα για την επόμενη σεζόν πριν τον Φεβρουάριο».

Το εργοστάσιο του Μαρανέλο έχει επικεντρωθεί στην επόμενη σεζόν, με τις αλλαγές στο μονοθέσιό της να αναμένονται τεράστιες.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream #123 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles