spot_img

MotoGP, Σαν Μαρίνο QP: Ο Martin στην pole με μαγικό χρόνο στο Q2

O Jorge Martin ήταν ο πρωταγωνιστής στο QP του αγώνα του MotoGP στο Σαν Μαρίνο και το Μιζάνο παίρνοντας μια εκπληκτική pole position με νέο ρεκόρ πίστας. 

Σε παράσταση των Ducati εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αγίου Μαρίνου στην πίστα του Μιζάνο για το MotoGP. O Jorge Martin ήταν αυτός που ξεχώρισε και με το παραπάνω, κατακτώντας την pole position με εμφατικό τρόπο.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati σημείωσε στο Q2 νέο ρεκόρ πίστας με χρόνο 1:30,390 και άφησε «αιώνες» πίσω τον ανταγωνισμό. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Marco Bezzecchi της Mooney VR46, με τη διαφορά του από τον Martin να είναι 0,397 δευτερόλεπτα. Ο πρωταθλητής, Pecco Bagnaia, έκανε εξαιρετικές κατατακτήριες δοκιμές παίρνοντας μια ηρωική 3η θέση.

Εξαιρετικό πλασάρισμα του Maverick Vinales στην 4η θέση μπροστά από τον εντυπωσιακό Ντάνι Πεντρόσα που ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της KTM. O Aleix Espargaro κατάφερε να πάρει την 6η θέση μπροστά από τους Brad Binder, Luca Marini, Marc Marquez, Miguel Oliveira, Alex Marquez και Raul Fernandez.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream για τη Formula 1 εδώ.

Ο Αγώνας Σπριντ είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 ώρα Ελλάδος αργότερα μέσα στη μέρα.

Αποτελέσματα QP MotoGP Σαν Μαρίνο

Q2

Q1

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles