spot_img

Η Ferrari υπερασπίζεται την επιλογή των team orders

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto πιστεύει πως τα team orders που έδωσε η ομάδα του στους οδηγούς της ήταν η σωστή επιλογή.

Στα πρώτα στάδια του GP Κίνας, η Ferrari έδωσε εντολή στον Charles Leclerc να αφήσει τον Sebastian Vettel να τον περάσει, όμως η επιλογή αυτή τον άφησε ευάλωτο στον Max Versteppen. O Ολλανδός μάζεψε τη διαφορά και με “undercut” στο πρώτο pit stop πέρασε μπροστά τερματίζοντας στο τέλος ανάμεσα στις δύο SF90.

Μιλώντας για τη στρατηγική της ομάδας του, ο Binotto μίλησε για μια δύσκολη απόφαση που είχε ως μοναδικό στόχο να απειλείσει τις Mercedes.

Είναι πάντα δύσκολο να κρίνεις τέτοιες καταστάσεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να μη χάσουμε χρόνο από τις Mercedes και ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Το προσπαθήσαμε, δεν μας βγήκε όμως πιστεύω πως ήταν η σωστή επιλογή να δώσουμε την ευκαιρία στον Seb. Πιστεύω πως ως ομάδα κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ξεκάθαρα όμως είναι δύσκολο να δώσεις εντολές σε οδηγούς, διότι θέλουν να παλέψουν να μείνουν μπροστά όσο πιο πολύ μπορούν. Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Charles, γιατί ο τρόπος με τον οποίο το έκανε, δείχνει το πόσο ομαδικός παίκτης είναι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Ferrari έμεινε για τρίτο αγώνα δίχως νίκη, τη στιγμή όπου τα δύο τελευταία χρόνια σε αυτό το σημείο, είχε τουλάχιστον μία νίκη έναντι της Mercedes.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles