spot_img

Η Haas ετοιμάζει μεγάλη ανακοίνωση στο Τέξας

Η Haas αναμένεται να πραγματοποιήσει μια ειδική συνέντευξη τύπου πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου του GP ΗΠΑ σε λίγες ημέρες.

Η Haas αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων ενόψει του αγώνα στην πίστα του Austin, το GP ΗΠΑ. Η αμερικάνικη ομάδα θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στις 12:00 τοπική ώρα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, μία ημέρα περίπου πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι συμμετέχοντες στη συνέντευξη τύπου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το σκοπό της διαδικασίας.

Ένας πιθανός λόγος πραγματοποίησης της συνέντευξης τύπου είναι η ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού της Haas για το 2023. Ο Kevin Magnussen έχει εγγυημένη θέση για την επόμενη χρονιά, όμως στην περίπτωση του Mick Schumacher, το μέλλον του στη Formula 1 δεν είναι δεδομένο. Ένα από τα πιθανά ονόματα που φημολογούνται πως μπορεί να αντικαταστήσουν το Γερμανό στη Haas είναι αυτό του συμπατριώτη του, Nico Hulkenberg.

Ο επικεφαλής της αμερικάνικης ομάδας, Guenther Steiner, είχε σχολιάσει για τη θέση οδηγού που εκκρεμεί για το 2023, στο GP Σιγκαπούρης, τα παρακάτω.

«Δε βιαζόμαστε, δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα, επομένως για ποιο λόγο θα έπρεπε να βιαζόμαστε; Τι χρειάζεται να κάνουμε για να γίνει καλύτερη η ομάδα, να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, τι είδους οδηγούς χρειαζόμαστε; Απλά θέλουμε να δούμε τι θα κάνει ο Mick (Schumacher), υπάρχουν αρκετές επιλογές που παρακολουθούμε. Χρειαζόμαστε να γίνουμε πιο δυνατοί ως ομάδα την επόμενη χρονιά και για το μέλλον, γι’ αυτό το λόγο περιμένουμε. Το μόνο πράγμα που δε θέλουμε να κάνουμε είναι να πούμε πως πήραμε τη λάθος απόφαση. Χρειάζεται να μην έχουμε πίεση, δε νομίζω πως υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες πλέον και δε θα χάσουμε καμία από αυτές».

Άλλο πιθανό ενδεχόμενο που να δικαιολογεί τη συνέντευξη τύπου της Haas στον αγώνα της πατρίδας της θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση κάποιου χορηγού. Υπενθυμίζεται πως η αμερικάνικη ομάδα δεν έχει τη φετινή σεζόν βασικό σπόνσορα, από τη στιγμή που οι διεθνείς εξελίξεις με τη Ρωσία οδήγησαν σε διακοπή της συνεργασίας της ομάδας με το βασικό της χρηματοδότη, την Uralkali.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας και την παραβίαση του budget cap από τη Red Bull. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles