spot_img

Η Honda παρουσίασε την RC213-V του 2021

Η Honda παρουσίασε επίσημα την RC213-V, τη μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του MotoGP για το 2021.

Η παρουσίαση έγινε με την παρουσία του τραυματία Marc Marquez, Ο οποίος συμμετείχε στις επίσημες φωτογραφίσεις. ο Ισπανός αναρρώνει από τον τραυματισμό που αποκόμισε το 2020 στην Jerez, όπως και τα απανωτά χειρουργεία. Παράλληλα, η επιστροφή του παραμένει άγνωστη, ένα μήνα πριν την έναρξη της σεζόν του 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μαζί του ήταν το νέο απόκτημα του HRC, Ο Pol Espargaro. Ο Ισπανός μετακόμισε από τη μεγάλη αντίπαλο της Honda, την KTM. Η Honda δεν κατάφερε να κερδίσει το 2020, παρά το γεγονός πως η μοτοσυκλέτα που βρέθηκε 2 φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Για το 2021, θέλει να επιστρέψει στη καλή της φόρμα και να διεκδικεί ξανά νίκες. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην προτελευταία θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Υψηλότερη θέση αναβάτη της στη βαθμολογία ήταν η 10η θέση του Takaaki Nakagami.

Ο Alex Marquez, αδερφός του Marc, ήταν στο HRC το 2020, κατακτώντας μόλις 74 βαθμούς και τερματίζοντας στην 14η θέση. Ο Stefan Bradl που πήρε ρόλο βασικού οδηγού κατέκτησε 27 βαθμούς, στην 19η θέση.

Το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά μετά το 2004 που η Honda δεν κατάφερε να κατακτήσει νίκη στο MotoGP. Η ομάδα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την προσωρινή αντικατάσταση του Marquez, με το όνομα του Andrea Dovizioso να «παίζει» έντονα. Το σίγουρο είναι πως δεν επιθυμεί μια επανάληψη της περασμένης σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η Honda με την RC213-V του 2021 να κατακτήσει και πάλι νίκες;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles