spot_img

Η Honda στοχεύει να ξεπεράσει την Renault

H Honda βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης και πέραν της εξέλιξη της μονάδος ισχύος, θέτει τους στόχους της για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η Ιαπωνική εταιρία διανύει ακόμα μια πολύ δύσκολη σεζόν στην F1. Παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για τη φετινή σεζόν, η μονάδα ισχύος φαίνεται να είναι χειρότερη από τη περσινή, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στη McLaren.

Η σχέση των δύο εταιριών πέρασε από 1000 κύματα, όμως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης. Μάλιστα, στην Ουγγαρία, η McLaren έκανε τον πρώτο διπλό τερματισμό στους βαθμούς τη φετινή σεζόν και πλέον μόνο πιο ψηλά μπορεί να πάει.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yusuke Hasegawa, πιστεύει πως ο στόχος της εταιρίας του είναι να πιάσει σε απόδοση την Renault στο δεύτερο μισό, κάτι που το βρίσκει ο ίδιος ρεαλιστικό.

Μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο να αυξάνουμε τη δύναμη, όμως θα είναι δύσκολο να φτάσουμε την Mercedes και την Ferrari. Θέλω πολύ να ξεπεράσουμε την Renault σε θέμα απόδοσης μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόδοση του κινητήρα και την οδηγησιμότητα, αλλά και το ότι με βάση τα δεδομένα που βλέπει, μπορεί η Honda να κλείσει τη διαφορά.

Βλέπω τη διαφορά στα δεδομένα που έχουμε. Δεν θα σας πω τα νούμερα, αλλά κλείνουμε τη διαφορά. Η οδηγησιμότητα του κινητήρα στην Ουγγαρία ήταν εντάξει, αλλά οι οδηγοί εστίασαν περισσότερο στην έλλειψη δύναμης. Είναι αρκετά άνετοι με το μονοθέσιο, κάτι το οποίο είναι καλό, όμως δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις τρεις μεγάλες ομάδες.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles