spot_img

Η Kia φέρνει στο φως το ολοκαίνουριο Sportage

Η Kia παρουσίασε την πρώτη επίσημη εικόνα του ολοκαίνουριου Sportage. Το μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Ιούλιο στην Κορέα και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του.

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, η Opposites United, αποτελεί τον πυρήνα του design επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Οι πρώτες εικόνες δίνουν μια αρχική αίσθηση της αποφασιστικής και πρωτοποριακής παρουσίας του SUV αποτίνοντας φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 31 Μαΐου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – INDY 500 SPECIAL

Έχει μια μυώδη εμφάνιση καθώς και μια δυναμική αλλά και κομψή σιλουέτα. Στα αξιοσημείωτα νέα στοιχεία του περιλαμβάνονται οι καθαρές και έντονες γραμμές που χαρακτηρίζουν τις επιφάνειες. Το εμπρός μέρος αποτελεί μια άμεση και σαφή δήλωση, με μια μεγάλη μαύρη μάσκα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του. Πίσω οι μυώδεις γραμμές των ώμων συγκλίνουν ομαλά ώστε να συναντήσουν τα λεπτά φώτα ημέρας, που πλαισιώνουν το νέο λογότυπο της Kia και του Sportage.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος, το εσωτερικό αποκαλύπτει έναν χώρο προσανατολισμένο προς τον οδηγό που διαθέτει χαρακτήρα, ποιότητα και καινοτόμο τεχνολογία. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια όμορφη, ενσωματωμένη καμπύλη οθόνη. Περισσότερες λεπτομέρειες του Sportage για την Ευρώπη θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μονακό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles