spot_img

Η Lotus Evija για πρώτη φορά με άγριες διαθέσεις (video)

Η Lotus ετοιμάζεται για ένα κρίσιμο 2020 και πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του ηλεκτρικού της Evija Hypercar, με τους 1.973 ίππους.

Η θρυλική εταιρεία που πλέον ανήκει στα χέρια Κινέζων, ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback και με το παραπάνω και αρχή δεν θα είναι άλλη με το ηλεκτροκίνητο Hypercar της. Η Εvija είναι το πρώτο από τα πολλά σπορ μοντέλα που ετοιμάζονται για να λανσαριστούν στο προσεχές μέλλον, θέλοντας να βάλουν και πάλι την εταιρία στα σαλόνια των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Το μοντέλο θα λανσαριστεί μέσα στο 2020 και έπειτα από πολλές δοκιμές εξέλιξης, τόσο μέσα στο εργοστάσιο, αλλά και στη πίστα βλέπουμε τώρα για πρώτη φορά οπτικοακουστικό υλικό από τη πίστα του Top Gear όπου αποτελεί και μια από τις διάφορες πίστες που πραγματοποιεί δοκιμές.

Να τονίσουμε πως η Lotus Evija θα αποδίδει συνολικά 1.973 άλογα και θα πραγματοποιεί τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ενώ χρειάζεται άλλα τόσα ώστε να φτάσει στα 200. Η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 340 χλμ/ώρα, ενώ η αυτονομία του υπολογίζεται στα 400 χλμ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles