spot_img

Η McLaren έχει μείνει πίσω στον σχεδιασμό του μονοθεσίου του 2018

H McLaren έχει μείνει πίσω στον σχεδιασμό του μονοθεσίου της για την επόμενη σεζόν, μετά και την αλλαγή σε Renault κινητήρες.

Η ομάδα του Woking είχε θέσει προθεσμία μέχρι το GP Ιταλίας ώστε να αποφασίσει με ποια κινητήρια μονάδα θα αγωνιστεί στην F1 το 2018. Το διαζύγιο με την Honda ήταν αναμενόμενο, όμως η διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα, ώστε να μείνει πίσω στο πρόγραμμά της.

Αυτό σημαίνει, πως το επόμενο μονοθέσιο της McLaren είναι δύο εβδομάδες πίσω σε σχεδιασμό, κάτι που σύμφωνα με τον Boullier είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε 24ωρες βάρδιες για να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τις δύο εβδομάδες που χάσαμε. Τότε ήταν ιδανικό σημείο να παρθούν αποφάσεις, όμως μπορούμε να ανακτήσουμε δύο εβδομάδες. Προφανώς είναι και μια πρόκληση. Δεν θα υπάρξει συμβιβασμός την επόμενη σεζόν. Δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με τους άλλους πελάτες (της Renault), οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε το πακέτο. Μπορούμε να εμπιστευθούμε τους μηχανικούς μας να κάνουν εξαιρετική δουλειά, όμως θα χρειαστούν πολλές σκληρές ώρες εργασίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles