spot_img

Η McLaren θα αγωνιστεί με ειδικό livery στο Μονακό (vid)

Η McLaren Racing επέλεξε να γιορτάσει το επερχόμενο GP Μονακό, με ένα ειδικό χρωματισμό με τον οποίο θα αγωνιστούν οι Lando Norris και Oscar Piastri. 

Λίγα 24ωρα απέμειναν για να ξεκινήσει η δράση στο Grand Prix Μονακό, το έκτο αγωνιστικό τριήμερο της φετινής σεζόν. Πρόκειται για το «διαμάντι» στο καλεντάρι της Formula 1, έναν αγώνα που θέλουν να κερδίσουν όλοι οι οδηγοί.

Για τη McLaren είναι ένα ιδιαίτερο τριήμερο, καθώς θα αγωνιστεί τόσο στο Μονακό, όσο και στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης. Για το λόγο αυτό, ετοίμασε ένα special χρωματισμό, για να γιορτάσει τη συμμετοχή της στους δύο εκ των τριών αγώνων του Triple Crown.

Η MCL60 ντύνεται στα χρώματα του Triple Crown, με το σχεδιασμό να διαφέρει σημαντικά από αυτόν που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στη σεζόν. Το livery όπως επιβεβαίωσε η ομάδα, θα συμμετάσχει και στο Grand Prix Ισπανίας.

Το εμπρός μέρος είναι μαύρο και αποτίει φόρο τιμής στη McLaren F1 GTR που κατέκτησε τη νίκη στις 24 Ώρες Λε Μαν το 1995, το λευκό κυριαρχεί στο «σώμα» της MCL60 και θυμίζει τις νίκες της παλαιάς εποχής της Formula 1 και συγκεκριμένα την MP4-2, ενώ το πορτοκαλί πίσω μέρος είναι προς τιμήν του αγωνιστικού με το οποίο κέρδισε τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles