spot_img

Η Mercedes δεν θα δώσει εντολές στους οδηγούς της

 Η Mercedes επιμένει στη τακτική της να μην δίνει team orders στους οδηγούς της, εκτός μόνο αν διακυβεύεται η νίκη.

Η γερμανική ομάδα έφαγε μια γερή σφαλιάρα στο GP του Μονακό, καθώς και τα δύο της μονοθέσια τερμάτισαν τον αγώνα εκτός βάθρου. Ο Valtteri Bottas βρέθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Lewis Hamilton στην 7η. Και σα να μην έφτανε αυτό, η Ferrari έκανε το 1-2 και πήρε μεγάλη διαφορά στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Τώρα ο Wolff, παρά το γεγονός πως ο Hamilton είναι 25 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία, δεν πρόκειται να δώσει εντολές στους οδηγούς της ομάδας του.

«Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον σ/κ. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο σιρκουί για εμάς, όμως ταιριάζει στο στυλ των οδηγών μας. Ο Lewis έχει κερδίσει πολλές φορές εδώ και ο Valtteri έχει πολλά καλά αποτελέσματα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να δώσουμε στους οδηγούς μας το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο. Έχουμε δύο εξαιρετικούς οδηγούς και θα παραμείνουμε στη φιλοσοφία μας και θα τους αφήσουμε να δώσουν μάχη εντός πίστας. Μερικές φορές όμως αυτό είναι δύσκολο, καθώς μπορεί ο οδηγός που είναι μπροστά στη βαθμολογία μπορεί να είναι πίσω».

Επιπλέον, το μεγάλο κεφάλι της Mercedes τόνισε πως δεν είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.

«Είναι επώδυνο, αλλά δεν είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα. Προς το παρόν είναι η Ferrari. Έχουν ένα πολύ δυνατό πακέτο και πρέπει να ανταποκριθούμε στη πρόκληση και να γίνουμε ξανά η ομάδα ορόσημο. Απομένουν 14 γύροι ακόμα και όλα είναι ανοιχτά».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles