spot_img

Η Mercedes έχει και πάλι τον ίδιο «εφιάλτη»

Ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως ένας μεγάλος πονοκέφαλος επέστρεψε και πάλι στο μονοθέσιο της Mercedes-AMG στο Grand Prix Βελγίου.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις ενόψει του Grand Prix Βελγίου, η Mercedes-AMG ήταν σε θέση να παλεύει για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Ο Lewis Hamilton πάλεψε κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάρει την τελευταία θέση του βάθρου από τον Charles Leclerc, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε όμως τον ταχύτερο γύρο και πήρε τον έναν επιπλέον βαθμό. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Sky Sports για το τι συνέβη στους 44 γύρους του Σπα και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την W14.

«Δεν έγιναν πολλά στον αγώνα του Σπα. Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τα μονοθέσια που είχαμε μπροστά μας στον αγώνα. Αυτό το τριήμερο επέστρεψαν οι αναβαθμίσεις, ήταν σαν το 2022 και πάλι. Στο τέλος προσπαθούσα να είμαι κοντά στη Ferrari, όμως δεν μπορούσα να παλέψω με τον Charles. Στο τέλος έκανα τον ταχύτερο γύρο, ήταν θετικό που είχα τη διαφορά για να κάνω το pit-stop. Ο τελευταίος γύρος ήταν καλός. Είχε πολύ αέρα σήμερα, ήταν δύσκολο να κρατήσω το μονοθέσιο στην πίστα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του Grand Prix Ουγγαρίας. 

Το γεγονός πως οι αναπηδήσεις επέστρεψαν στη Mercedes προβλημάτισε ιδιαίτερα τη γερμανική ομάδα, η οποία παρουσίασε αναβαθμίσεις στο Σπα. Μάλιστα ο Hamilton τόνισε πως δεν γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει με την W14.

«Η ομάδα δεν ξέρει γιατί συνέβη αυτό. Προσωπικά ανησυχώ, θα δούμε μέσα στην εβδομάδα τα δεδομένα, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα βρούμε μια λύση για τον επόμενο αγώνα. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ξέρω τι θέλω από το μονοθέσιο, προσεύχομαι να το έχω και περιμένω την ημέρα που θα έχουμε το σωστό μονοθέσιο».

Στη βαθμολογία οδηγών είναι πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Fernando Alonso, στη μάχη για την 3η θέση.

Μην χάσετε την Τρίτη 1/8 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #121 με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. Πατήστε εδώ για να βρείτε το κανάλι μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles