spot_img

Η Mercedes ενημέρωσε την FIA πως θέλει να κάνει έφεση

Η Mercedes κοινοποίησε στην FIA πως σκοπεύει να καταθέσει έφεση στην απόφαση των αγωνοδικών αναφορικά με την αρχική ένσταση της γερμανικής ομάδας για το αποτέλεσμα του GP Άμπου Ντάμπι.

Η Mercedes επιβεβαίωσε την επιλογή της να καταθέσει έφεση στους αγωνοδίκες για την απόφαση που πήραν να μην εγκρίνουν την ένσταση της γερμανικής ομάδας, για το χειρισμό της συνέχισης του αγώνα στην πίστα της Yas Marina. Η ομάδα με έδρα το Brackley ισχυρίζεται πως αρκετές διαστάσεις των κανονισμών δεν τηρήθηκαν όπως θα έπρεπε. Επίσης, έκαναν αίτημα για καταμέτρηση της κατάταξης που ίσχυε στον γύρο 57 (προτελευταίος), ο οποίος ήταν ο αμέσως προηγούμενος πριν τη συνέχιση του αγώνα στο φινάλε του.

Διαβάστε επίσης: Ο Verstappen θέλει να μείνει «για πάντα» στη Red Bull

Στον 58ο και τελευταίο γύρο, ο Max Verstappen προσπέρασε τον Lewis Hamilton και πήρε τη νίκη στο GP Άμπου Ντάμπι, η οποία του έδωσε το Πρωτάθλημα οδηγών. Ένας εκπρόσωπος της Mercedes επιβεβαίωσε την πρόθεση της γερμανικής ομάδας:

Έχουμε καταθέσει την πρόθεσή μας να κάνουμε έφεση στο έγγραφο 58, την απόφαση των αγωνοδικών να απορρίψει τη διαμαρτυρία της ομάδας μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Mercedes θα κάνει χρήση του άρθρου 15 του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο έχει δικαίωμα για έφεση, καθώς και το άρθρο 10 των Δικαστικών και Πειθαρχικών Κανονισμών. Η γερμανική ομάδα, πάντως, δεν θα καταθέσει έφεση για την απόφαση να μη τιμωρηθεί ο Max Verstappen για πιθανή προσπέραση υπό το καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles