spot_img

Η Mercedes φέρνει αναβαθμισμένο κινητήρα στο Βέλγιο

Η Mercedes θα φέρει τη δεύτερη και τελευταία αναβάθμιση στη κινητήρια μονάδα της στο επόμενο GP, που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.

Η γερμανική εταιρεία θέλει να κλείσει τη ψαλίδα στην απόδοση των κινητήριων μονάδων από τη Ferrari. Όπως αποκάλυψε ο Toto Wolff κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, το τμήμα κινητήρων στο Brixworth δούλευε μέρα-νύχτα ώστε να έχει έτοιμη την αναβάθμιση. Αυτή είναι η δεύτερη αναβάθμιση που θα φέρει η Mercedes στη κινητήρια μονάδα της μέσα στη χρονιά, με τη πρώτη να ήταν εκείνη στο GP του Καναδά πίσω στον Ιούνιο.

Ο Wolff πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως η νέα τους αναβάθμιση μπορεί να έχει άκρως θετικά αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν και έκπληξη.

Σύμφωνα με άνθρωπο της ομάδας, η νέα κινητήρια μονάδα πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ.

Οι δοκιμές στο εργοστάσιο έδειξαν βελτίωση στην αξιοπιστία και την απόδοση της κινητήριας μονάδας. Η εργοστασιακή ομάδα και οι πελατειακές θα χρησιμοποιήσουν το νέο PU, αν δεν υπάρξει κάτι αναπάντεχο μέχρι τις ελεύθερες δοκιμές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μπορεί η Mercedes και η Williams να είναι ασφαλείς από ποινές για την ώρα, όμως ο Lance Stroll αναμένεται να δεχθεί ποινές στο grid. Η Mercedes είναι η δεύτερη ομάδα που θα φέρει αναβαθμισμένη κινητήρια μονάδα στο Βέλγιο μετά την Honda, η οποία θα δώσει τον Spec 4 κινητήρα στους Alexander Albon και Daniil Kvyat, οι οποίοι θα εκκινήσουν από το τέλος του grid.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles