spot_img

Αποκαλύφθηκε το καλεντάρι της F1 για το 2020

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει στο automotonews.gr η F1 θα έχει 22 αγώνες το 2020, με δύο νέες πίστες να περιλαμβάνονται στο μεγαλύτερο καλεντάρι της ιστορίας.

Η σεζόν αρχίζει στην Αυστραλία στις 15 Μαρτίου πριν ταξιδέψει στο Μπαχρέιν μια εβδομάδα αργότερα. Η νέα πίστα στο Hanoi του Βιετνάμ θα είναι ο τρίτος αγώνας πριν τη Κίνα, ενώ ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και το Zandvoort, που είναι το δεύτερο νέο σιρκουί που θα δούμε. Το Αζερμπαϊτζάν μετακινήθηκε τον Ιούνιο μετά από Ισπανία και Μονακό, με τον Καναδά να είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιουνίου, την ίδια ημερομηνία με τις 24H του Le Mans.

Πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα θα έχουμε άλλους τέσσερις αγώνες, ενώ από το GP του Βελγίου μέχρι το φινάλε στο Άμπου Ντάμπι θα δούμε συνολικά 9 αγώνες.

Το καλεντάρι αυτό αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δύσκολα, μιας και πέρα από τον αριθμό ρεκόρ αγώνων, υπάρχουν συνολικά 7 back-to-back τριήμερα. Ως αποτέλεσμα το έργο των ομάδων, των μηχανικών και των οδηγών θα είναι ακόμη πιο απαιτητικό.

Το πρόγραμμα αναμένεται να επισημοποιηθεί από το ΠΣΜΑ, ενώ η Ιταλία είναι επίσης πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Καλεντάρι F1 2020

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles