spot_img

Η Mercedes θέλει να περάσει στην αντεπίθεση

Η Mercedes φέρνει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στο GP Μεγάλης Βρετανίας, θέλοντας να περάσει στην αντεπίθεση και να επιστρέψει στις νίκες.

Η Mercedes διανύει μια πολύ παράξενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας να δει νίκη από τις 9 Μαΐου και το GP Ισπανίας. Ο Lewis Hamilton έχει τρεις νίκες στο 2021 και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα τον έχουν φέρει 32 πίσω από τον Max Verstappen.

Διαβάστε επίσης: F1 – Πέντε ερωτήματα για το GP Μεγάλης Βρετανίας

Όμως, το GP Μ. Βρετανίας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι φέρνουν ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων. Τα bardgeboards έχουν διαφοροποιηθεί, όπως και τα sidepods, ενώ ένα νέο πάτωμα έχει υιοθετηθεί για τον αγώνα. Η αξιολόγηση θα είναι κρίσιμη, καθώς το parc ferme θα ισχύει από τις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής.

Μην χάσετε απόψε μετά τις κατατακτήριες δοκιμές την εκπομπή “Slipstream” για τη F1.

Μιλώντας πριν τον αγώνα, ο Lewis Hamilton τόνισε πως έχουν φέρει αρκετές αναβαθμίσεις και πρέπει να παλέψουν με τη Red Bull.

Έχουμε πολλές αναβαθμίσεις, αλλά δεν είναι τεράστιες. Στους πρώτους τέσσερις αγώνες είχαμε μονοθέσιο να παλέψουμε, όμως στους τελευταίους τέσσερις έχουν κάνει τεράστιο βήμα εμπρός. Ελπίζω με τη σκληρή δουλειά να επιστρέψω την ομάδα εκεί που ήμασταν στην αρχή της σεζόν, διότι ήταν πολύ συναρπαστική. Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ελπίζουμε σε μια πίστα που μας ταιριάζει καλύτερα να ανταγωνιστούμε τις Red Bull.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Από την άλλη, ο Valtteri Bottas θέλει επίσης να δουλέψουν οι αναβαθμίσεις της Mercedes ώστε να είναι ίση η μάχη με τη Red Bull.

Δεν πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση αλλά ούτε για κάτι μικρό. Θα δούμε πως θα συμπεριφέρεται το μονοθέσιο. Θέλουμε να είμαστε σε καλύτερη θέση απ’ό,τι στην Αυστρία αλλά δεν πιστεύω πως θα είμαστε στην pole position για ένα δευτερόλεπτο όπως το 2020.

Η Mercedes οδεύει στο GP Μ. Βρετανίας όντας 44 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Red Bull. Στο αγωνιστικό τριήμερο θα δούμε για πρώτη φορά τον αγώνα Sprint το Σάββατο, ο οποίος θα κρίνει τη σειρά εκκίνησης της Κυριακής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η Mercedes να περάσει στην αντεπίθεση, ή η Red Bull θα διατηρήσει το μεγάλο της προβάδισμα σε απόδοση;

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles