spot_img

Η νέα Haas VF-22 στην πίστα (vid)

Η VF-22 εμφανίστηκε πρώτη φορά εντός πίστα και ο επικεφαλής της Haas, Gunther Steiner, αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του. 

Η αμερικανική ομάδα ήταν η πρώτη του grid που παρουσίασε το μονοθέσιο της για τη νέα σεζόν. Σε αντίθεση με τις μετέπειτα παρουσιάσεις, η Haas περιορίστηκε σε μερικές μόνο φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της. Αν και το livery της VF-22 δεν αποτέλεσε πόλο έλξης για τους οπαδούς του αθλήματος, πήραμε μια πρώτη γεύση για το νέο σχεδιασμό των μονοθεσίων.

Διαβάστε επίσης: Πόσο πληρώνει κάθε ομάδα για να αγωνιστεί το 2022;

Αυτή την εβδομάδα, η VF-22 έκανε την πρώτη της πραγματική εμφάνιση εντός πίστας στη Βαρκελώνη, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες διαθέτουν ελάχιστο χρόνο στην πίστα και χωρίς αγωνιστικά ελαστικά. Παρ’ όλα αυτά αποτελεί ένα σημαντικό τεστ, καθώς η προετοιμασία του μονοθεσίου είχε πρωταρχική σημασία ήδη από το 2021.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Aston Martin, McLaren, AlphaTauri, Williams και Alfa Romeo!

Την περασμένη σεζόν, η Haas δεν έφερε καμία αναβάθμιση στο μονοθέσιό της. Παράλληλα, πήρε το ρίσκο να υποδεχθεί στην ομάδα δύο rookies: τους Mick Schumacher και Nikita Mazepin. 

Ο επικεφαλής της Haas, Gunther Steiner, δήλωσε τα εξής:

Όλοι γνωρίζουμε πως η ομάδα έχει αρκετές προοπτικές και το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Με το νέο πλαίσιο κανονισμών και με ένα εντελώς νέο μονοθέσιο, πιστεύω πως θα μπορέσουμε φέτος να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Οι μηχανικοί μας έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και τώρα είναι η στιγμή να δούμε αν έπιασε τόπο. Είχαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρυσι, αλλά νιώθω πως θα κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Haas θα συνεχίσει να αξιοποιεί κινητήρες της Ferrari, όπως και πολλά άλλα εξαρτήματα. Μάλιστα, πλέον διαθέτει και υποδομές στο Maranello, όπου συνεργάζεται στενά με το ιταλικό εργοστάσιο. 

Αξιολογούμε τους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles