spot_img

Η οικογένεια Schumacher κινείται νομικά κατά περιοδικού για τη συνέντευξη-σκάνδαλο

Νομικά κατά του περιοδικού, «die aktuelle», θα κινηθεί η οικογένεια Schumacher για την απαράδεκτη υποτιθέμενη συνέντευξη του θρύλου της Formula 1.

Η «συνέντευξη» του θρύλου της Formula 1, Michael Schumacher στο γερμανικό έντυπο μέσω προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Νομικά σκέφτεται να κινηθεί η οικογένεια του Schumacher μετά την έκδοση του σκανδαλοθηρικού γερμανικού περιοδικού «die aktuelle», που κυκλοφόρησε με εξώφυλλο το διάσημο οδηγό και τίτλο «Η πρώτη συνέντευξη του Michael Schumacher, παγκόσμια αίσθηση». Όπως αποδεικνύεται ωστόσο από τα «ψιλά γράμματα», η «συνέντευξη» είναι προϊόν προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης και φυσικά ο πηχυαίος τίτλος του εξωφύλλου είναι παραπλανητικός.

Το εξώφυλλο που, όπως όλα δείχνουν, θα φέρει και πάλι αντιμέτωπη την οικογένεια Σουμάχερ και το περιοδικό die aktuelle στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τόσο του Guardian όσο και του ESPN, εκπρόσωποι της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 δήλωσαν ότι εξετάζουν τo ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του περιοδικού, για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε -ακόμα μια φορά- τη δημοφιλία του ονόματος Schumacher.

Μάλιστα δεν θα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Schumacher συναντάται στα δικαστήρια με το εν λόγω έντυπο, καθώς στο παρελθόν έχουν υποβληθεί μηνύσεις εναντίον του για παραπλανητικά δημοσιεύματα που αφορούν τόσο τη γυναίκα του Michael, την Κορίνα, όσο και στην κόρη του, Gina.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του GP Αυστραλίας. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Michael Schumacher είχε ατύχημα κάνοντας σκι πριν από δέκα χρόνια και το μόνο που γνωρίζουμε για την κατάστασή του έκτοτε είναι ότι βρίσκεται σε κώμα και νοσηλεύεται στην κατοικία του.

Όπως είναι φυσικό, το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητικές αντιδράσεις τόσο στη Γερμανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ιδιαίτερα στην πατρίδα του Schumacher η κατακραυγή ήταν έντονη, με τους σχολιαστές να λένε ότι αυτό ήταν κάτι που ούτε καν από το χαμηλότατου επιπέδου «Die Actuelle» δεν περίμεναν να δουν.

Die Actuelle Schumacher

Δείτε το Grand Prix Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles