spot_img

O Sainz τα βάζει με όσους ασκούν κριτική στη Ferrari

Στον οδηγό της Scuderia Ferrari, Carlos Sainz, δεν αρέσει η κριτική που ασκούν ορισμένοι και για μία ακόμη φορά εκφράζει την απογοήτευσή του.

Μετά από τη δυναμική επιστροφή το προσκήνιο το 2022, τις νίκες, τις pole positions και το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην περυσινή σεζόν (που δεν μετουσιώθηκε σε τίτλους), φέτος η Scuderia Ferrari έχει ξεκινήσει με το αριστερό.

Ενώ πέρυσι είχε δύο νίκες μετά τους πρώτους τρεις αγώνες, φέτος δεν έχει ανέβει ούτε καν στο βάθρο. Ως αποτέλεσμα, έχει κολλήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών κι αυτό έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Στην Ιταλία η Ferrari δεν είναι απλά μια ομάδα και ως γνωστόν, η πίεση που ασκείται από τα media όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να γίνει αφόρητη. Λίγο-πολύ, έτσι έχει η κατάσταση σήμερα και αυτή η κριτική, προκάλεσε την αντίδραση του Carlos Sainz.

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε η Ferrari και θέλουμε να πάμε την ομάδα μπροστά. Μερικές φορές, τα σχόλια στα media αποτελούν περισσότερο αποπροσανατολισμό και μας τραβούν προς τα κάτω αντί να μας βοηθούν. Η υπερβολική κριτική δεν βοηθά. Και η απουσία βοήθειας δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να μένουμε μακριά από τέτοια σχόλια. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους αποπροσανατολισμούς ή ανθρώπους που θέλουν να μας τραβήξουν προς τα κάτω».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. 

Έπειτα τόνισε τη θέληση και την αποφασιστικότητα όλων στο Μαρανέλο, με στόχο την αλλαγή των δεδομένων και την επιστροφή στις νίκες.

«Πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως κανένας τους δεν είναι πιο στεναχωρημένος, πιο θυμωμένος ή δυστυχής για την παρούσα κατάσταση, από τα μέλη της ομάδας μας. Εμείς είμαστε αυτοί που δεν είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε οι πρώτοι που δεν μας αρέσει η κατάσταση. Κι εμείς είμαστε αυτοί που δουλεύουμε τέρμα γκάζι για να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί είναι και θέμα εγωισμού».

Μένει να δούμε αν αυτές οι προσπάθειες θα έχουν αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, που διεξάγεται στις 28-30 Απριλίου.

Δείτε το Grand Prix Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles