spot_img

Η πρώτη εικόνα του νέου VW Polo GTI

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου Polo GTI της, το μοντέλο υψηλών επιδόσεων.

Το μικρομεσαίο σπορ αυτοκίνητο θα βασιστεί στο καινούργιο Polo, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό. Θα αποτελεί την πολυτελή έκδοση στην γραμμή παραγωγής και θα εκφράζει δυναμισμό με ένα εκδηλωτικό σχεδιασμό. Αυτοί είναι εξάλλου και οι παράγοντες επιτυχίας του GTI. H παρουσίαση του νέου VW Polo GTI αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

«Μία φορά GTI, για πάντα GTI». Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι πιστοί οπαδοί των σπορ μοντέλων της Volkswagen εκφράζουν την πίστη τους. Καθαρός ενθουσιασμός. Παραδοσιακά αποτελεί το πιο σπορ μοντέλο της σειράς Polo. Mε ένα ισχυρό μηχανικό σύνολο που δίνει δύναμη στους εμπρός τροχούς, υπόσχεται έναν δυναμικό και παράλληλα άνετο τρόπο οδήγησης. Όλα τα παραπάνω το κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Σχεδιαστικά, θα δούμε νέες λύσεις συγκριτικά με την απλή έκδοση του Polo. Ειδικά διαμορφωμένη μάσκα στο εμπρός μέρος, έχοντας μια πιο σπορ εμφάνιση. Επιπλέον το πίσω μέρος θα αναδιαμορφωθεί επίσης στα πλαίσια της έκδοσης GTI με πιο επιθετικό διαχύτη και προσθήκη πίσω αεροτομής. Η VW ετοιμάζει ειδικές ζάντες αποκλειστικά για την κορυφαία έκδοση του Polo. Αναμένεται να φορά τον 2.0 λίτρων turbo TSI κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει συνολικά 210 ίππους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Polo GTI είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στη λίμνη Wörthersee, όπου παραδοσιακά λαμβάνει χώρα το λεγόμενο «GTI τριήμερο». Όμως λόγω της Covid-19 η συνάντηση που ξεκίνησε πίσω στο 1982 ακυρώνεται. Όμως η Volkswagen θέλοντας να τιμήσει την παράδοση, θα αποκαλύψει το νέο Polo GTI.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ισπανίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles