spot_img

Η πρώτη εμφάνιση του νέου Suzuki Jimny (pics)

H αποκάλυψη του νέου Suzuki Jimny πλησιάζει και τώρα μπορούμε να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου 4Χ4 της Ιαπωνικής εταιρίας.

Η νέα γενιά του αγαπημένου σε πολλούς Suzuki Jimny έρχεται, με την εταιρία να συνεχίζει τις δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ, υπό το βλέμμα του προκατόχου του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, είναι ιδανικές, καθώς μπορούμε να συγκρίνουμε το νέο με το παλιό, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι πολύ καλές.

Στο εμπρός μέρος μπορούμε να δούμε μερικές λεπτομέρειες που έχουν διατηρηθεί, όπως τα κυκλικά φωτιστικά σώματα, ενώ τα φλας έχουν γίνει πιο μικρά. Για λόγους αισθητικής, θα υιοθετηθεί ένας διπλός χρωματισμός, καθώς τα φτερά, η οροφή και το εμπρός μέρος θα έχουν διαφορετική βαφή.

Το εσωτερικό έχει αλλάξει σημαντικά, καθώς θα υπάρξει νέος σχεδιασμός, με μια συνολικά καλύτερη εικόνα. Τα χειριστήρια διαθέτουν μεγαλύτερα κουμπιά, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και με γάντια.

Το νέο Jimny θα προσφέρεται σε πισωκίνητη ή τετρακίνητη έκδοση, αφήνοντας την επιλογή στον αγοραστή, ανάλογα τη προσωπική του προτίμηση. Διαθέτει το σύστημα Allgrip Pro 4×4, το οποίο προσφέρει τέλειο κράτημα και αίσθηση στον οδηγό, τόσο σε ολισθηρές επιφάνειες και εκτός δρόμου. Πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχουν ακόμα, όμως ο 1.0 λίτρου τριών κυλίνδρων υπετροφοδοτούμενος από το Ignis, σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις βάσεις.

Το νέο Suzuki Jimny θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο, με τους Ιάπωνες να παρουσιάζουν το Swift Sport στην έκθεση τς Φρανκφούρτης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles