spot_img

Η Red Bull ανησυχεί για την απόδοση της Mercedes

Η Red Bull Racing έχει πολλά ερωτηματικά αναφορικά με την απόδοση της Mercedes στο GP Τουρκίας, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει για τη νίκη.

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πολύ καλύτερη απόδοση της Mercedes στο GP Τουρκίας, παρά το γεγονός πως κατέκτησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Max Verstappen ολοκλήρωσε το GP Τουρκίας στη 2η θέση, την ίδια ώρα που ο αντίπαλός του στο πρωτάθλημα των οδηγών, Lewis Hamilton, περιορίστηκε στην 5η θέση. Ο Ολλανδός ανέκτησε το προβάδισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, είδε όμως τον Valtteri Bottas με την άλλη Mercedes να κερδίζει εύκολα το χθεσινό αγώνα. Ο Verstappen μίλησε για την εικόνα της γερμανικής ομάδας στο GP Τουρκίας:

Ήταν σίγουρα γρηγορότεροι αυτό το τριήμερο. Εμείς δεν μπορέσαμε να εμφανιστούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί και, ακόμα και σε βρεγμένη πίστα, φάνηκαν να έχουν και πάλι το προβάδισμα. Επομένως, πρέπει φυσικά ν’ αναλύσουμε για ποιο λόγο δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί εδώ και σίγουρα πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να βελτιώθηκαν λίγο παραπάνω. Ακόμα και με τους πόντους που πήραμε, λοιπόν, δεν θα είναι εύκολο. Όπως το είπα και πριν την έναρξη αυτού του τριημέρου, έως τώρα έχουμε μία πραγματικά καλή χρονιά. Επομένως, δεν θα αλλάξει η άποψή μου αν τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι τη φετινή σεζόν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας.

Στη συνέχεια, ο Max Verstappen αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μίλησε, αρχικά, για το ερχόμενο GP Η.Π.Α., καθώς και για τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος.

Όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα δούμε στο Austin (GP Η.Π.Α.) πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν θα τα παρατήσουμε, πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζω πως στο τέλος του πρωταθλήματος αυτό θα είναι αρκετό αλλά αν δεν θα “χάσω τον ύπνο μου”. (Η πίστα του Austin) Έχει πολλά σημεία που περνάμε με τέρμα γκάζι, η φθορά των ελαστικών είναι αρκετά μεγάλη επίσης, οπότε υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Νομίζω πως σε κάποιες άλλες πίστες μπορούμε ίσως να είμαστε λίγο καλύτεροι, όμως ποτέ δεν θα είναι πολύ εύκολο. Σε όλη τη σεζόν είμαστε αρκετά κοντά (με τη Mercedes). Κάποιες φορές ίσως φαινόταν πως ήμασταν λίγο καλύτεροι, όμως κάποιες άλλες ήταν και αυτοί αρκετά γρήγοροι. Απλά ελπίζω πως κάποιες από τις πίστες που έχουμε να τρέξουμε, ή περισσότερες από τις μισές, θα είναι καλύτερες για εμάς, όμως θα το διαπιστώσουμε αν θα ισχύει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος Formula 1 είναι το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου, το GP Η.Π.Α. στην πίστα του Austin. Στο Circuit of the Americas, η Mercedes έχει κερδίσει τους 5 από του 6 τελευταίους αγώνες, με τη Red Bull να αγνοεί τη νίκη εκεί μετά το 2013. Ο Verstappen ελπίζει πως αυτή η παράδοση μπορεί να σπάσει στο φετινό αγώνα.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles