spot_img

Η Red Bull δεν αποκλείει τη Mercedes από τη μάχη τίτλου

Στη Red Bull Racing δεν αποκλείουν πως η Mercedes-AMG μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η μεγάλη αλλαγή στους τεχνικούς κανονισμούς της Formula 1 το 2022 έφερε ορισμένες ανακατατάξεις στο grid. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες ήταν η πτώση σε αποτελέσματα της Mercedes, με τη γερμανική ομάδα να μην έχει κατακτήσει νίκη στους πρώτους επτά αγώνες φέτος. Κάτι αντίστοιχο έχει να συμβεί πριν την υβριδική εποχή και το 2011, όταν, μάλιστα, τότε η ομάδα με έδρα το Brackley δεν σημείωσε καμία νίκη. Παρόλα αυτά, οι βασικοί διεκδικητές του φετινού Πρωταθλήματος, η Red Bull, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τους πλησιάσει η Mercedes στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Σύμβουλος της Red Bull Racing σε θέματα Formula 1, Dr. Helmut Marko, μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του OE24 και, σε ερώτηση σχετικά με το αν πλησιάζει η κατάκτηση του Τίτλου από την ομάδα του, απάντησε:

Ανοησίες, έκανα τα μαθηματικά, έχουμε ακόμα 15 αγώνες μπροστά μας. Ακόμα και ο Russell είναι μόλις 41 πόντους πίσω από τον Verstappen (βαθμολογία Πρωταθλήματος οδηγών), τα πάντα είναι πιθανά.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Ο Αυστριακός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει η Mercedes στη διεκδίκηση της κορυφής:

Το μονοθέσιό τους γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο γρήγορο, στους ταχύτερούς τους χρόνους βρίσκονται ήδη στο επίπεδό μας, αν όχι καλύτερα από εμάς. Συνεπώς, δεν θα έπρεπε να τους ξεγράφετε. Εάν η Mercedes ξαφνικά κυριαρχήσει εκ νέου, τότε ο Hamilton θα επιστρέψει, επίσης.

Ο Helmut Marko έκανε ένα σύντομο σχόλιο και για τη διαχείριση του GP Μονακό από τη Ferrari:

Βρίσκεσαι υπό πίεση, ο Leclerc αντιμετώπισε δυσκολίες και έκανε λάθη. Έτσι είναι οι αγώνες ταχύτητας. Στο Μονακό, αναγκάσαμε τη Ferrari να αντιδράσει στην τακτική μας με τα pit stops και ενστικτωδώς έκαναν το λάθος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Red Bull Racing έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Ferrari στις βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών. Η συνέχεια του Πρωταθλήματος της Formula 1 θα «απαντήσει» στην ερώτηση πόσο πιθανό είναι να μπει η Mercedes ή άλλη ομάδα δυνατά στη διεκδίκησή του.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles