spot_img

Η Red Bull «γλυκοκοιτάζει» τον Norris

O σύμβουλος της Red Bull Racing σε θέματα Formula 1, Helmut Marko, αποκάλυψε πως μελλοντικά ο Lando Norris θα είναι μια ιδανική επιλογή για την ομάδα δίπλα στο Max Verstappen.

Ο Lando Norris με το ανανεωμένο αγωνιστικό πακέτο της McLaren έκανε μια πολύ δυναμική επιστροφή στο επίκεντρο της Formula 1 στη φετινή σεζόν. Στο Grand Prix Μ. Βρετανίας ο Norris με μια άκρως ανταγωνιστική MCL60 σημείωσε το πρώτο βάθρο της ομάδας μετά από 27 αγώνες τερματίζοντας πίσω από το Max Verstappen στη 2η θέση. Το ίδιο όμως δεν θα μπορούσαμε να πούμε για το δεύτερο οδηγό της Red Bull Racing, Sergio Perez. Ο Μεξικανός έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο Grand Prix εκτός Q3 στις κατατακτήριες δοκιμές, εκκίνησε 16ος τον αγώνα της Κυριακής και τερμάτισε μόλις στην 6η θέση. Ο Perez αν και ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά με βλέψεις να κοντράρει το Verstappen για τον τίτλο, τώρα έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά για την απόδοσή του στην πίστα και φήμες για αντικατάστασή του έχουν ήδη διαrρεύσει στο χώρο της Formula 1.

O σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1, Helmut Marko, που έχει υπάρξει αρκετά αυστηρός στην κριτική του για τον Perez στο παρελθόν, πρόσφατα σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τις πιθανότητες η ομάδα στο μέλλον να συνεργαστεί με το Norris. Στην πίστα του Σίλβερστον μάλιστα πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση εθεάθη να μιλάει με τον manager του Norris.

«Ο Lando έχει συμβόλαιο με τη McLaren μέχρι και το 2025, είναι όμως από του καλύτερους οδηγούς σε νεαρή ηλικία. Με το νεανικό του χαρακτήρα θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή για τη Red Bull. Δεν είναι κρυφό πως ο ίδιος και ο Max είναι πολύ καλοί φίλοι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles