spot_img

Πόσα χρόνια θα μείνει στην F1 o Hamilton;

O Lewis Hamilton αποκάλυψε πόση θα είναι η διάρκεια των επόμενων συμβολαίων που θα υπογράψει για να παραμείνει στη Formula 1.

Το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 πλησιάζει στο καλοκαιρινό του διάλειμμα και ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέλλον του Lewis Hamilton. Το συμβόλαιο του Βρετανού ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023 και είναι ακόμα ασαφές πότε θα ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα. Οι δύο πλευρές έχουν δηλώσει επανειλημμένως πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινωθεί το νέο «deal».

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, ανέφερε πως στις διαπραγματεύσεις τους οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε σημείο πέρα από το οικονομικό. Στο πλαίσιο του αγώνα της F1 στο Σίλβερστον, ο Hamilton ρωτήθηκε αν ισχύουν τα λεγόμενα του Αυστριακού και είπε.

«Ναι, είναι αλήθεια πως πλέον δεν μιλάμε μόνο για τη διάρκεια ή τα χρήματα. Ελπίζω να αγωνίζομαι στη Formula 1 για πολλά χρόνια ακόμα. Πιστεύω πως μπορώ να αγωνιστώ για άλλα 5 χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας.  

Ο Hamilton βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας οδηγών με  121 βαθμούς. Ο καλύτερος φετινός του τερματισμός είναι η 2η θέση που πήρε στα Grand Prix Αυστραλίας και Ισπανίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles