spot_img

Η Red Bull περιμένει το νέο κινητήρα της Renault στον Καναδά

Το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της Red Bull, o Helmut Marko πιστεύει πως η αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος που θα φέρει η Renault στον Καναδά θα τους δώσει τη δυνατότητα να παλέψουν για νίκες.

Η Αυστριακή εταιρία επιβεβαίωσε στην Αυστραλία πως η εικόνα της στις χειμερινές δοκιμές ήταν αληθινή, καθώς δεν είχε ποτέ τον απαραίτητο ρυθμό να παλέψει με τις Ferrari και Mercedes. Μάλιστα, το απογοητευτικό είναι πως στα δοκιμαστικά, ο Max Verstappen ήταν πάνω από 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον poleman Lewis Hamilton.

O Helmut Marko λοιπόν, παρά το γεγονός πως τόνισε ότι το μονοθέσιο θέλει αναβαθμίσεις, πέταξε το μπαλάκι και στην Renault λέγοντας πως ο τρόπος να μάχεται για νίκες είναι να φέρει τον νέο κινητήρα στον Καναδά.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Ο ρυθμός αγώνα ήταν θετικός, όμως από τη μεριά μας πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και από τη μεριά της Renault. To Μόντρεαλ θα είναι το μεγάλο βήμα, θα υπάρξει ένα πιο μικρό για την Βαρκελώνη, όμως αυτό που περιμένουμε είναι στον Καναδά».

Στη συνέχεια ο Marko δήλωσε πως οι προσομοιώσεις δείχνουν πως ο κινητήρας πρέπει να τους φέρει στις μπροστά θέσεις.

«Πρέπει να βελτιώσουμε το σασί πάρα πολύ. Οι μηχανικοί μας λένε όμως μέσω των προσομοιώσεων πως θα είμαστε πολύ πιο μπροστά».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles