spot_img

Η Red Bull θα φέρει αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία που τρομάζουν τον ανταγωνισμό

Η Red Bull Racing θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στο Grand Prix Ουγγαρίας, με τις οποίες αναμένουν να είναι ταχύτεροι έως και δύο δέκατα του δευτερολέπτου σε κάθε γύρο.

Παρά τον καταιγιστικό ρυθμό της RB19 εντός πίστας η Red Bull Racing δεν επαναπαύεται λεπτό και στον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος της Formula 1 στην Ουγγαρία θέλει να βάλει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η αυστριακή ομάδα έχει καταφέρει να φέρει 10 νίκες σε 10 αγώνες ενώ έχει πετύχει το 1-2 στο βάθρο συνολικά τέσσερις φορές. Το αγωνιστικό της πακέτου είναι μακράν το πιο ανταγωνιστικό του grid και καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει ως τώρα να την απειλήσει στην κορυφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Auto Motor und Sport, η RB19 θα έχει αξιοσημείωτες διάφορες στο σχεδιασμό των sidepods. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ή αυστριακή ομάδα έχουν μελετήσει αρκετά το σχεδιαστικό κόνσεπτ της Aston Martin, όπου τα sidepods έχουν πιο έντονες και βαθιές εγκοπές, ενώ αναμένεται να φέρουν αναβαθμίσεις και σε άλλα τμήματα του μονοθεσίου. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να κάνουν την RB19 να ξεφύγει ακόμα πιο μπροστά από τα υπόλοιπα μονοθέσια του grid, καθώς μπορεί να κερδίσει πλεονέκτημα έως και δυο δέκατα του δευτερολέπτου.

Ο Max Verstappen δήλωσε τα εξής αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τον επόμενο αγώνα.

«Η πίστα στην Ουγγαρία είναι αρκετά διαφορετική και ελπίζουμε οι νέες αναβαθμίσεις να λειτουργήσουν καλά. Γενικότερα έχουμε επικεντρωθεί σε πάρα πολλούς διαφορετικούς τομείς που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Δεν κάνω πλάκα, δουλεύουμε σε πολλά πράγματα όπως το DRS, το drag του μονοθεσίου, τις γρήγορες στροφές, τις αργές στροφές, την φθορά των ελαστικών και ούτω καθεξής».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Πολλές από τις αναβαθμίσεις που θα φέρουν οι ομάδες εντός του 2023 θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη βάση του μονοθεσίου τους για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Red Bull, Christian Horner, θα πρέπει να είναι άκρως επιλεκτικός.

«Ευτυχώς έχουμε καταφέρει να φέρουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την αρχή της χρονιάς, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν ένας εφιάλτης με τους περιορισμούς των κανονισμών. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές μας κατά τις δοκιμές και αρκετοί από τους πόρους που διαθέτουμε έχουν ήδη επενδυθεί στην επόμενη χρονιά».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles