spot_img

Η McLaren προειδοποιεί τον ανταγωνισμό με περισσότερες αναβαθμίσεις

Νέες αναβαθμίσεις αναμένεται να φέρει η McLaren Racing στους επόμενους αγώνες της Formula 1 και θέλει να εδραιωθεί στις κορυφαίες θέσεις του grid.

Δίχως αμφιβολία η έκπληξη του φετινού Grand Prix Μ. Βρετανίας της Formula 1 στο Σίλβερστον δεν ήταν άλλη από τη McLaren Racing. Η βρετανική ομάδα αξιοποίησε στο έπακρο το νέο της αεροδυναμικό πακέτο που άλλαξε σε τεράστιο βαθμό την MCL60 και εντυπωσίασε. Στα χέρια των Lando Norris και Oscar Piastri ήταν το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο πίσω από τη Red Bull RB19. Μάλιστα, στο Grand Prix οι δύο οδηγοί τερμάτισαν στις θέσεις 2 και 4 και εκτόξευσαν την ομάδα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Όμως στην ομάδα του Ουόκινγκ δεν επαναπαύονται και θα συνεχίσουν την επιθετική τους στρατηγική. Ο επικεφαλής της McLaren, Andrea Stella, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του ετοιμάζει κι άλλες αναβαθμίσεις για τους επόμενους αγώνες.

«Στην Ουγγαρία θα έχουμε κι άλλες αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν στον τομέα της βελτίωσης του ρυθμού αγώνα. Θα είναι διαθέσιμα τα νέα εξαρτήματα και για τους δύο οδηγούς μας. Όπως κάθε άλλη ομάδα, έτσι κι εμείς θα φέρνουμε αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες. Αυτό γίνεται επειδή όταν ξεκινήσαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό του μονοθεσίου μας, ξεκλειδώσαμε επιπλέον απόδοση. Λόγω των βελτιώσεών μας, βλέπουμε πως η αεροδυναμική εξέλιξη του μονοθεσίου μας είναι πολύ αποδοτική. Όταν είμαστε έτοιμοι στο εργοστάσιο, τότε εγκρίνουμε την παραγωγή εξαρτημάτων. Οπότε να περιμένετε περισσότερες αναβαθμίσεις ακόμη και μετά την Ουγγαρία».

Παρά τις υψηλές προσδοκίες που είχε η ομάδα του Ουόκινγκ, δεν περίμενε πως η αγωνιστική της βελτίωση θα φτάσει στο επίπεδο του Σίλβερστον. Η έκπληξη ήταν εμφανής στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας.

«Μερικές φορές βρίσκεσαι προ εκπλήξεως με τις αναβαθμίσεις σου όπως έγινε στο Σίλβερστον. Από πλευράς απόδοσης, δεν περιμέναμε να έχουμε τόσο μεγάλη βελτίωση. Ξεκάθαρα οι ενδείξεις που έχουμε είναι ενθαρρυντικές. Μας εξέπληξε το γεγονός πως ήμασταν μπροστά από τις Ferrari και Mercedes. Οπότε η βελτίωσή μας είναι πραγματική».

Aκούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles