spot_img

Η Red Bull θέλει να περιορίσει τις απώλειες σε Monza και Sochi

Η Red Bull αναμένει απώλειες βαθμών σε Ιταλία και Ρωσία, καθώς αναμένεται να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση συγκριτικά με την αντίπαλο Mercedes.

Στο πρωτάθλημα του 2021, η Red Bull μετράει 8 νίκες σε 13 αγώνες έναντι 4 της Mercedes. Παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, 12 πόντους πίσω από τη γερμανική ομάδα. Το ερχόμενο GP Ιταλίας αποτελεί “πονοκέφαλο” για τη Red Bull τα τελευταία χρόνια, καθώς στην υβριδική εποχή δεν έχει παρουσία στο βάθρο, ενώ και o Max Verstappen έχει ως υψηλότερο τερματισμό την 5η θέση στην πίστα της Monza. Αναφορικά με το GP Ρωσίας, η Mercedes έχει το απόλυτο σε νίκες, από τη στιγμή που η πίστα του Sochi μπήκε στο πρόγραμμα της Formula 1 το 2014.

Διαβάστε επίσης: Η Williams ανακοίνωσε τους Albon και Latifi για το 2022

Ο Christian Horner αλλά και ο Max Verstappen αναφέρθηκαν στους δύο αγώνες που έρχονται. Ο επικεφαλής της Red Bull δήλωσε:

Νομίζω πως ο κινητήρας, αλλά και το μονοθέσιό τους [Mercedes] έχουν υπάρξει πολύ δυνατά σε αυτούς τους δύο αγώνες [GP Ιταλίας και Ρωσίας], ενώ αντίστοιχα ήταν αδύναμα για την ομάδα μας. Επομένως, περιμένω να έχουν πλεονέκτημα σε αυτές τις πίστες, όμως μετά θα είναι λογικά πολύ οριακή μάχη. Στα επόμενα δύο τριήμερα, έχουμε ως στόχο να περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις απώλειές μας και να πάρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση από το μονοθέσιό μας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Ο Verstappen εμφανίζεται πιο αισιόδοξος, ενώ ανέδειξε και τη μειωμένη απόδοση της Red Bull τα προηγούμενα χρόνια:

Φυσικά και [η Monza] δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας του προγράμματος για εμάς τα τελευταία χρόνια. Όμως, γνωρίζουμε πως φέτος είμαστε πιο ανταγωνιστικοί γενικά, ανεξαρτήτως πίστας. Όπως και να έχει, γι’ άλλη μια φορά πρέπει να δώσουμε βάση στις λεπτομέρειες που χρειάζεται και θα είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί.

Η Red Bull ήδη βρίσκεται πίσω στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και θέλει να κρατηθεί όσο γίνεται πιο κοντά στη Mercedes για τη μάχη της πρώτης θέσης. Αντίστοιχα, ο Max Verstappen επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος οδηγών στο GP Ολλανδίας, σε μία σεζόν που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του τίτλου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles