spot_img

Η SF-24 δεν τρομάζει τους Leclerc και Sainz

Οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz είναι πολύ χαρούμενοι με την SF-24 καθώς όπως φαίνεται, δεν τους τρομάζει στην οδήγηση.

Έπειτα από δύο αγώνες της περασμένης σεζόν της Formula 1, η Scuderia Ferrari ήταν χαμένη στα προβλήματά της. Η SF-23 είχε δομικά προβλήματα, όπως έντονη φθορά ελαστικών, έλλειψη κάθετης δύναμης και κακή οδηγική συμπεριφορά. Σε μία στροφή μπορεί να είχε έντονη υποστροφή και στην επόμενη απότομη υπερστροφή, κάτι που δυσκόλεψε όλη τη σεζόν τους Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει φέτος. Η SF-24 είναι ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο από την SF-23 και στο εργοστάσιο του Μαρανέλο έκαναν εξαιρετική δουλειά στο φετινό σχεδιασμό. Πέρα από βελτίωση των ατελειών της, η φετινή Ferrari είναι μια πολύ γερή βάση ώστε η εξέλιξη εντός του 2024 να είναι μεγάλη.

Ferrari περνάει στην επίθεση – Eτοιμάζει μεγάλες αναβαθμίσεις για την SF-24
Ο επικεφαλής απόδοσης μηχανολογίας της Scuderia Ferrari, Jock Clear, μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε η ιταλική ομάδα για την SF-24 μετά από τα δύο πρώτα Grand Prix της σεζόν.

«Το φετινό μονοθέσιο είναι ταχύτερο σε όλους τους τομείς. Έχει περισσότερη κάθετη δύναμη, είναι πιο ισχυρό, ελαφρύτερο. Ο λόγος είναι η εξέλιξη στο εργοστάσιο τους τελευταίους μήνες. Σε όλους τους τομείς το μονοθέσιο έχει βελτιωθεί. Η οδηγησιμότητα ήταν ένα μείζον ζήτημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Οι Leclerc και Sainz είναι πολύ χαρούμενοι με το πόσο σταθερό είναι πλέον το μονοθέσιο σε όλες τις συνθήκες. H SF-24 είναι ένα προβλέψιμο και εύκολο μονοθέσιο στην οδήγηση και όταν ακολουθούν άλλο οδηγό, ειδικά σε μεταβαλλόμενες συνθήκες, δεν τους τρομάζει πλέον».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Έως τώρα η Ferrari δείχνει να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσια τη Red Bull Racing.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τη βελτίωση των μονοθεσίων των ομάδων εντός της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles