spot_img

O Massa πιστεύει πως θα κερδίσει το πρωτάθλημα του 2008 στα δικαστήρια: «Αδικήθηκα»

Ο Felipe Massa συνεχίζει το δικαστικό του αγώνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2008 λόγω του σκανδάλου «Crashgate».

Τον τελευταίο χρόνο ο Felipe Massa προσπαθεί με κάθε μέσο να ανατρέψει το αποτελέσματα του πρωταθλήματος της Formula 1 του 2008. Εκείνη τη σεζόν έχασε τον τίτλο στους οδηγούς για έναν μόλις βαθμό από τον Lewis Hamilton, με τον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία να είναι ίσως το πιο δραματικό φινάλε πρωταθλήματος στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνολικά.

Ο λόγος που επιχειρεί την αλλαγή στα τελικά αποτελέσματα είναι το σκάνδαλο «Crashgate». Στο GP Σιγκαπούρης του 2008, η Renault αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα δίνοντας την εντολή στον οδηγό της, Nelson Piquet Jr. να προσκρούσει στον προστατευτικό τοίχο για να ευνοηθεί ο teammate του, Fernando Alonso. Πράγματι, ο Alonso εκμεταλλεύτηκε την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα λόγω του ατυχήματος που είχε ο Piquet και πήρε τη νίκη στον αγώνα.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο Massa έκανε μήνυση στην FIA και την FOM για τους χειρισμούς τους στο σκάνδαλο «Crashgate» και αξιώνει πέρα από ανατροπή του αποτελέσματος, αποζημίωση που φτάνει μέχρι και τα 175 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στον αγώνα της Formula E στη Βραζιλία και σε ερώτηση που του έγινε από το racingnews365 σχετικά με την υπόθεση, ο Βραζιλιάνος απάντησε.

«Πιστεύω πως έχω πει όλα όσα πρέπει για την υπόθεση. Έχω ήδη πει ότι θα το παλέψω μέχρι τέλους και είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν εξαρτάται πλέον από εμένα, αλλά από τους δικηγόρους. Έχω μία πολύ καλή ομάδα δικηγόρων που δουλεύει στην υπόθεση. Πιστεύω πως υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσουμε την υπόθεση. Μπορώ να πω επίσης πως μάχομαι για δικαιοσύνη, διότι ήταν πολύ άδικο αυτό που μου συνέβη. Αυτό μπορώ να πω».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles