spot_img

Ικανοποιημένοι στην Mercedes από τις αναβαθμίσεις

Η Mercedes έμεινε ικανοποιημένη από τις αναβαθμίσεις που έφερε στο GP Μ. Βρετανίας, οι οποίες της έδωσαν τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από τη Red Bull.

Στο Βρετανικό GP, τόσο η ομάδα όσο και ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton κατάφεραν να μειώσουν την βαθμολογική διαφορά τους από την Red Bull και τον Max Verstappen. Οι δυο οδηγοί της Mercedes προσαρμόστηκαν εύκολα στο νέο της αγωνιστικό πακέτο, με την βελτίωση να είναι εμφανής εντός πίστας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, James Allison, δήλωσε ικανοποιημένος από τις νέες αλλαγές στην W12.

Παρουσιάσαμε ένα αρκετά δυνατό αεροδυναμικό πακέτο στην πίστα. Είδαμε σημαντική βελτίωση στην απόδοσή μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δυστυχώς, λόγω των καταστάσεων δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις κατάλληλες δοκιμές, ώστε να εξακριβώσουμε πόσο ταχύτεροι είμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε αλλεπάλληλες δοκιμές ανάμεσα στο παλιό αγωνιστικό πακέτο και το αναβαθμισμένο με τα περιορισμένα σετ ελαστικών που διαθέτουμε σε κάθε τριήμερο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP M. Βρετανίας. 

Καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση της αγωνιστικής σεζόν, οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στο 2022. Τα νέα μονοθέσια θα πρέπει να ακολουθούν ένα νέο πλαίσιο Τεχνικών Κανονισμών.

Οι αισθητήρες του μονοθεσίου μάς παρέχουν σχετικά επαρκείς μετρήσεις, οι οποίες καταγράφονται σε κάθε αγώνα και μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις στην απόδοσή μας. Από τους χρόνους μας και μόνο στην πίστα είναι εμφανές ότι έχουμε κάνει πρόοδο και σταδιακά μειώνουμε την διαφορά μας από την Red Bull. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε περαιτέρω αναβαθμίσεις στη συνέχεια της σεζόν, αλλά στο επίκεντρο της προσοχής μας είναι η εξέλιξη του μονοθεσίου για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Alex Fontana σχολιάζει τη σύγκρουση Verstappen-Hamilton

Με τους δυο «Ταύρους» εκτός ανταγωνισμού από νωρίς στον αγώνα, είναι δύσκολο να διακρίνουμε εάν η Mercedes έχει πραγματικά φτάσει την ταχύτητα της Red Bull.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles