spot_img

Ο Alex Fontana σχολιάζει τη σύγκρουση Verstappen-Hamilton

Ο Ελληνοελβετός οδηγός αγώνων, Alex Fontana, μίλησε στην εκπομπή του Automotonews “Slipstream”, για το συμβάν ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton.

Το ατύχημα ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Max Verstappen έχει απασχολήσει όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι δύο μονομάχοι του τίτλου ήρθαν δίπλα-δίπλα στον εναρκτήριο γύρο του GP M. Βρετανίας, με τον οδηγό της Red Bull να βγαίνει χαμένος προσκρούοντας άσχημα στα προστατευτικά ελαστικά.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η κατάσταση έγινε χειρότερη για την ομάδα του Milton Keynes, καθώς ο Hamilton κέρδισε τον αγώνα και έφτασε τις 99 νίκες καριέρας. Παράλληλα, η διαφορά στη βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών μειώθηκε σημαντικά, έπειτα από ένα εκπληκτικό σερί 5 νικών της Red Bull.

O Ελληνοελβετός οδηγός, Alex Fontana, μίλησε στην εκπομπή “Slipstream” και αναφέρθηκε στο επίμαχο συμβάν ανάμεσα στους δύο οδηγούς. Ο Fontana ανέφερε.

Αν δούμε αυτό που έγινε από την αρχή, ο Hamilton είχε πολλή περισσότερη ταχύτητα. Πήρε την εσωτερική, ο Verstappen τον είδε διότι τον ώθησε στην εσωτερική. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να τον κλείσει άλλο άνοιξε τη γραμμή του. Ο Verstappen διάλεξε πως ήθελε να μπει στη στροφή πρώτος και όχι να βρεθούν δίπλα-δίπλα στην έξοδο όπως έκανε ο Leclerc. Αυτό που διάλεξε δεν ήταν η σωστή επιλογή αλλά ήταν τυχερός ο Hamilton που δεν είχε ζημιά. Ο Hamilton ήταν στην εσωτερική και εντός κανονισμών της FIA. Μόνο τη στιγμή της επαφής ήταν πιο πίσω ο Hamilton γιατί πήρε πολύ γρήγορα τη στροφή ο Verstappen. Πιστεύω πως ήταν αγωνιστικό συμβάν, όπου ευθύνη έχουν και οι δύο οδηγοί.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρες τις δηλώσεις του Alex Fontana στην εκπομπή “Slipstream στο παρακάτω βίντεο. Στην εκπομπή #60 έγινε εκτενής ανάλυση της σύγκρουσης μεταξύ των δύο οδηγών.

Ο Alex Fontana ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν για το GT World Challenge, καθώς οδεύει το τετραήμερο 29 Ιουλίου με 1 Αυγούστου στο Βέλγιο για τις 24H του Spa. Ο Fontana αγωνίζεται στην κατηγορία Silver με μια Lamborghini Huracan GT3 και προηγείται στη βαθμολογία τόσο στο πρωτάθλημα Sprint, αλλά και στο Endurance.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles