spot_img

Irvine: «Ο Vettel είναι ένας κακομαθημένος» (upd)

Ο πρώην οδηγός της F1 και της Ferrari, Eddie Irvine, εξέφρασε φραστική επίθεση στον Sebastian Vettel, ενώ τόνισε πως οι Hamilton και Alonso είναι πολύ καλύτεροι οδηγοί από τον Γερμανό.

Ο Βρετανός, είναι γνωστός για τον χαρακτήρα του, καθώς δεν μασάει τα λόγια του και συχνά-πυκνά οι δηλώσεις του σηκώνουν αρκετή συζήτηση.

Ο Irvine αναφερόμενος στον νικητή του πρώτου GP της σεζόν στην Αυστραλία, Sebastian Vettel, δήλωσε:

«Ο Vettel είναι ένας κακομαθημένος. Ήταν κολλημένος με τον εαυτό του όταν ήρθε στην F1 και όλη η αίγλη που του προσέφερε το σπορ έκανε τον εγωισμό του να φτάσει στα ύψη. Έτσι ήμουν κι εγώ, εγωιστής, όπως και ο Lewis Hamilton και ο Fernando Alonso».

Όσον αναφορά τη σύγκριση Schumacher και Vettel, o πρώην οδηγός της Ferrari υποστήριξε πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε άλλο επίπεδο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Vettel είναι πολύ καλός οδηγός, όμως ο Schumacher ήταν σε άλλο επίπεδο. Μετά από έναν κακό αγώνα, ο Michael θα μιλούσε με τον Todt να αλλάξουν τη κατάσταση. Ο Michael έκανε πράγματα με το μονοθέσιο που κανένας άλλος δεν έκανε ποτέ, ούτε ο ένας τεράστιος οδηγός όπως ο Mika Hakkinen».

Ο Βρετανός ολοκλήρωσε συγκρίνοντας του σταρ του παρόντος, Vettel, Hamilton και Alonso.

«Στην εποχή του, ο Schumacher έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα, μέχρι να έρθει ένας νεαρός λύκος που τον έλεγαν Alonso. Τώρα, οι Vettel, Alonso, Hamilton είναι σε παρόμοιο επίπεδο. Όμως για εμένα καλύτερος είναι ο Hamilton».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles