spot_img

Κανονικά στην Αυστραλία Ferrari και AlphaTauri

Ο εναρκτήριος αγώνας της Formula 1 για το 2020 στο Albert Park της Αυστραλίας οδεύει προς τη διεξαγωγή του, καθώς το προσωπικό των Ferrari και AlphaTauri πήρε το πράσινο φως να παρευρεθεί κανονικά στη πίστα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Maranello, επιβεβαίωσε πως ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού και του προσωπικού έχει ήδη ταξιδέψει στην Αυστραλία και η ομάδα θα πάρει μέρος κανονικά στον αγώνα. Η Ιταλία είναι η χώρα όπου έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Covid-19, έχοντας θέσει σε καραντίνα ένα μεγάλο μέρος της χώρας που φτάνει στη Modena που είναι η έδρα της Ferrari. Συνολικά 16 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στη κατάσταση αυτή, με την τοπική αυτοδιοίκηση να έχει κηρύξει τη περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όμως, η Ferrari όπως όλα δείχνουν θα είναι στην Αυστραλία και το πρωτάθλημα της Formula 1 θα ξεκινήσει όπως έχει προγραμματιστεί, παρά τους φόβους λόγω του ιού.

Από την άλλη, η Alpha Tauri που εδρεύει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Faenza δεν έχει αντιμετώπισε πρόβλημα με την μετακίνησή της προς το Albert Park, λόγω περιορισμών στις μετακινήσεις από Ιταλία. Το προσωπικό της βρίσκεται ήδη στη πίστα όπου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με το όνομα αυτό, καθώς από το 2006 μέχρι το 2019 η δεύτερη ομάδα της Red Bull ονομαζόταν Toro Rosso.

Ferrari AlphaTauri

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, το GP του Μπαχρέιν που είναι ο δεύτερος αγώνας του 2020, είχε αρχικά σταματήσει τις πωλήσεις εισιτηρίων για τον αγώνα, όμως αποφασίστηκε πως θα διεξαχθεί δίχως οπαδούς, ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τον ιό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles