spot_img

Κατασχέθηκαν κομμάτια από το μονοθέσιο της Racing Point – Εμπλοκή της Mercedes στην έρευνα

Η απόφαση της ένστασης της Renault προς την Racing Point φαίνεται πως θα καθυστερήσει να ανακοινωθεί, καθώς υπάρχουν νέες εξελίξεις που εμπλέκουν την Mercedes.

H Renault διαμαρτυρήθηκε επίσημα προς την FiA μετά το τέλος του GP Αυστρίας για τα μονοθέσια της Racing Point, θέτοντας ορισμένους κανονισμούς τους οποίους υποστηρίζει πως παραβιάζει. Η ένσταση αφορά κυρίως ορισμένα μέρη του μονοθεσίου τα οποία οι τεχνικοί κανονισμοί προβλέπουν πως η ίδια η ομάδα πρέπει να τα κατασκευάζει και να μην τα προμηθεύεται από άλλη εταιρία.

Οι αγωνοδίκες μαζί με την FiA αποφάσισαν πως πρέπει να κατασχεθούν ορισμένα μέρη και κομμάτια από τις δύο Racing Point και η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Η Racing Point RP20, ή «ροζ Mercedes» όπως βαφτίστηκε από τις ομάδες, είναι οπτικά ίδια με το μονοθέσιο των Πρωταθλητών του 2019. Όμως, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια επίσημη ένσταση.

Επιπλέον η FiA ζητάει τώρα από την Mercedes να της παραδώσει κομμάτια από το μονοθέσιο της του 2019 ώστε να προχωρήσει η έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα από τα κομμάτια αυτά είναι οι εμπρός και πίσω εισαγωγές φρένων από την W10. Σε αυτό το σημείο, η FiA μπορεί να ζητήσει επιπλέον στοιχεία σχετικά με την έρευνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, οπότε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα στο Red Bull Ring παραμένουν επίσημα, παρά το γεγονός πως η έρευνα αυτή είναι σε ισχύ. Η έκβασή της μπορεί να φέρει την Racing Point σε μηδενισμό από τη κατάταξη του αγώνα.

Μην χάσεις αύριο Δευτέρα στις 20:00μμ την εκπομπή του Automotonews.gr, “Slipstream”, από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles