spot_img

Λάβε μέρος στον αγώνα του Greek GT Masters

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, όμως η eSports δράση στο Automotonews.gr συνεχίζεται με το Greek GT Masters στο Spa.

Έχεις όρεξη για αγώνες; Θέλεις να τεθείς αντιμέτωπος με τους ταχύτερους Έλληνες Sim-Racers στο Gran Turismo; Τότε ήρθε η ώρα να λάβεις μέρος στον μεγάλο αγώνα που διοργανώνει το Automotonews.gr.

Με στόχο να συνεχιστεί η eSports δράση, αλλάζουμε πλατφόρμα και μεταφερόμαστε στο διάσημο παιχνίδι Gran Turismo και αυτοκίνητα GT, ώστε να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό έναν θρυλικό και αξέχαστο αγώνα. Πρέπει όμως να βιαστείτε, διότι οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.

Συνολικά 15 οδηγοί θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του AMN στο Youtube με ζωντανή περιγραφή. Εφόσον υπάρχουν παραπάνω συμμετοχές, τότε θα υπάρξουν κατατακτήριοι αγώνες που θα καθορίσουν το grid του αγώνα.

Για να λάβετε μέρος, πρέπει να μας στείλετε μήνυμα με το ονοματεπώνυμο σας, το αυτοκίνητο της επιλογής σας και το PSN ID σας, ώστε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες αγώνα Greek GT Masters

  • Κατηγορία: GT3 (Gr.3)
  • Πίστα: Spa-Francorchamps
  • Γύροι: 25
  • Απαραίτητη προϋπόθεση: Να υπάρχει το λογότυπο του Automotonews πάνω στο αυτοκίνητο (παρέχεται από τον διοργανωτή)
  • Ημέρα διεξαγωγής: 26 Ιουλίου, 20:00μμ

Καλή επιτυχία σε όλους και σας περιμένουμε στον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles