spot_img

Κεφάτος Wolff: «Οι αντίπαλοί μας θα μετανιώσουν για τις μέρες που χάναμε»

O επικεφαλής της Mercedes-AMG φαίνεται πως έχει μπει σε κλίμα Χριστουγέννων και προετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί για τη σεζόν του 2024.

Το 2024 πλησιάζει και η ομάδα που θέλει να αλλάξει σελίδα δεν είναι άλλη από τη Mercedes-AMG. H γερμανική ομάδα είχε δύο πολύ δύσκολες χρονιές στη Formula 1 και η μεγάλη της επιθυμία είναι να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία των zero-pods απέτυχε και παρά το γεγονός πως στο Grand Prix Μονακό τοποθετήθηκαν sidepods στην W14, τα δομικά χαρακτηριστικά του μονοθεσίου δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε αρκετά νωρίς στη σεζόν να χαράξουν δρόμο για ένα νέο τρόπο σχεδιασμού, ώστε οι Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ να μάχονται για νίκες.

Ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν της Formula 1, ο Toto Wolff μίλησε για την αντεπίθεση που ετοιμάζει η Mercedes.

«Μάθαμε πολλά χρήσιμα πράγματα εφέτος. Οι αγώνες και οι σεζόν που είναι πολύ δύσκολες είναι αυτές στις οποίες παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Αυτό που λέμε είναι πως οι αντίπαλοί μας θα μετανιώσουν τις ημέρες που χάνουμε, διότι μαθαίνουμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Ως οργανισμός, ως άνθρωποι έχουμε να πάρουμε πάρα πολλά μαθήματα τα οποία θα μας ωφελήσουν μελλοντικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί τομείς τους οποίος μπορούμε να βελτιώσουμε και να κάνουμε πρόοδο για την επόμενη σεζόν. Πάντα θα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και θα υπάρχουν πάντα περιστάσεις που θα δούμε νέες λύσεις που δεν είχαμε εντοπίσει στο παρελθόν. Αυτό ισχύει και για τα χρόνια στα οποία κατακτήσαμε οκτώ πρωταθλήματα. Πρέπει πάντα να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Αυτή είναι η λογική μας».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.


Επιπλέον μίλησε για τις ελπίδες της ομάδας του στην αγωνιστική σεζόν του 2024 στηv F1.

«Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε. Υπάρχει μία ομάδα που έχει πετύχει πολλά και η διαφορά για να καλύψουμε είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια, έχουμε πάρει ορισμένα μέτρα ώστε να κλείσουμε τη διαφορά. Θα είναι αρκετά όμως; Δεν μπορώ να γνωρίζω».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles