spot_img

Κοντά στην F1 το GP Παναμά από το 2023

Το GP του Παναμά της F1 μπορεί κάποτε να ήταν ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον αποτελεί και πραγματικότητα.

Η τοπική εφημερίδα “Mi Dario”σε δημοσίευμά της ανέφερε πως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της πόλης του Παναμά με τη Liberty Media, η οποία είναι η κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1. Εδώ και χρόνια γνωρίζουμε πως ο στόχος της Liberty είναι να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων στους 25, όμως αρκετοί οδηγοί είναι αντίθετοι με το ενδεχόμενο αυτό.

Όμως οι εργασίες και ετοιμασίες για έναν αγώνα στον Παναμά έχουν ξεκινήσει ήδη, με τους τοπικούς αρχιτέκτονες Mallol Arquitectos να έχουν ήδη σχεδιάσει μέχρι και τη χάραξη της διαδρομής. Ο Παναμάς αποτελεί τον μεγαλύτερο φορολογικό παράδεισο της Λατινικής Αμερικής και το κέντρο των τραπεζικών και ασφαλιστικών συναλλαγών.

Πιθανή ημερομηνία να δούμε τον Παναμά στην F1 είναι το 2023, καθώς ο στόχος είναι να αντικαταστήσει το Μεξικό, το οποίο αντιμετωπίζει από το 2018 οικονομικά προβλήματα και το συμβόλαιο που πρόσφατα ανανεώθηκε έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles