spot_img

O Ανδρέας Λασκαράτος θα τρέξει στις 24H του Le Mans

Ο Ανδρέας Λασκαράτος θα αγωνιστεί στις 24H του Le Mans και μίλησε αποκλειστικά στο Automotonews.gr για τη μεγάλη του αυτή στιγμή.

O Έλληνας οδηγός κάνει το μεγάλο βήμα στο 2020, καθώς θα αναζητήσει την τύχη του στον μεγαλύτερο αγώνα του motorsport. Έπειτα από τις επιτυχίες στο Asian Le Mans Series και τη συμμετοχή του στην LMP3 στο ELMS, θα μεταβεί στην κατηγορία της GTE-Am.

Θα αγωνιστεί με την ομάδα της Team Project 1 στην #89 Porsche 911 RSR GTE και για teammate θα έχει τους Steve Brooks και Julien Piguet. H ομάδα διαθέτει τεράστια εμπειρία στους αγώνες αντοχής, συμμετέχοντας με δύο Porsche στο WEC και έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες. Συνολικά θα παρατάξει μαζί με το #89 του Λασκαράτου τρία αγωνιστικά, με το επίπεδο να είναι αρκετά υψηλό.

Διαβάστε επίσης: 24H Le Mans: Το πρόγραμμα του αγώνα

Μιλώντας στο Automotonews.gr και τον Στάθη Κοκκορόγιαννη λίγο πριν ξεκινήσει η δράση στη πίστα της La Sarthe, o Λαστκαράτος δήλωσε.

Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση όσον αφορά μηχανοκίνητο αθλητισμό, τόσο για άνθρωπο όσο και για μηχανή, καθώς 24ωρες αγώνας είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό. Δεν έχων προλάβει να το καταλάβω, καθώς μόλις έφτασα την Τρίτη! Είμαι παρα πολύ χαρούμενος φυσικά και ανυπομονώ να ξεκινήσει ο αγώνας! Παρόλα αυτά, με την προετοιμασία από τον Γιάννη Αντωνιαδη οδηγικά και από τον Γιαννη Κοτση σε φυσική κατάσταση, είμαι έτοιμος.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το ποιες είναι οι προσδοκίες που έχει για το ντεμπούτο του στον θρυλικό αγώνα. Επιπλέον, μίλησε και για την ομάδα Team Project 1, την οποία χαρακτήρισε «έτοιμη».

Η ομάδα έχει κερδίσει και το 24ωρο αγώνα του Le Mans όπως και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC). H ομάδα είναι έτοιμη.  Στόχος είναι πρώτα από όλα ο τερματισμός χωρίς προβλήματα, και έπειτα να βρεθούμε στην 5αδα!

Ακούστε εδώ την εκπομπή μας για την F1, “Slipstream”: Επεισόδιο #19

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles