spot_img

Leclerc: «Είμαστε αργοί, έτσι έχει η ζωή»

Ο Charles Leclerc έχει αποδεχθεί πως η Scuderia Ferrari δεν έχει καλό μονοθέσιο και πλέον δεν εκπλήσσεται να είναι πίσω σε δυναμική από άλλες ομάδες. 

Έπειτα από τη θετική εμφάνιση στον αγώνα της Αυστρίας, η Scuderia Ferrari περίμενε πως θα δώσει μάχες για το βάθρο και στο Grand Prix Μ. Βρετανίας. Ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πολύ διαφορετική. Τα ιταλικά μονοθέσια ήταν κατώτερα των περιστάσεων και σε ρυθμό αγώνα πολύ πίσω σε σχέση με το Red Bull Ring. Μάλιστα έχασε στα ίσα από την κατώτερη -όλο το τριήμερο- Aston Martin και τη Williams.

Ο Charles Leclerc μίλησε για την απόδοση της ομάδας του έως τώρα στη σεζόν και αποδέχθηκε την κατωτερότητα της SF-23.

«Όταν δεν έχουμε το ρυθμό που θέλουμε, αυτό κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα και μας φέρνει σε μία θέση που μετά τα βάζουμε με την τύχη μας. Σίγουρα το σημείο στο οποίο εμφανίστηκε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας δεν μας βοήθησε και ευνόησε παράλληλα πολλούς άλλους οδηγούς. Δεν έχουμε την απαραίτητη ταχύτητα, αλλά έτσι έχει η ζωή».

Η δυναμική των ομάδων αλλάζει από αγώνα σε αγώνα, όμως στη Scuderia δεν περίμεναν πως θα είναι πλέον σε δυναμική πίσω και από τη McLaren σύμφωνα με τον Leclerc.

«Πλέον δεν υπάρχει το θέμα της φθοράς των ελαστικών, απλά οι Mercedes και McLaren είναι ταχύτερες από εμάς. Στο πρώτο μέρος του αγώνα προσπάθησα να κρατήσω πίσω μου τον Τζορτζ Ράσελ, αλλά μπήκαμε πολύ νωρίς για αλλαγή ελαστικών ώστε να καλύψουμε πιθανή κίνησή του. Μετά εμφανίστηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας. Γνωρίζαμε από πριν πως η McLaren θα είναι δυνατή, το είχαμε δει από την Αυστρία στις γρήγορες στροφές. Την περιμέναμε δυνατή στο Σίλβερστον, αλλά όχι τόσο όπως αποδείχθηκε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles