spot_img

Leclerc: «Ελπίζουμε να κλείσει καλά το τριήμερο για μας»

Ο Charles Leclerc εξέφρασε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του αγώνα για το GP Ισπανίας, με την Ferrari να αναζητά ακόμα έναν καλό διπλό τερματισμό.

Η ιταλική ομάδα έχει επιδείξει έως τώρα μια αρκετά ενθαρρυντική δυναμική μέσα στο τριήμερο. Στις ελεύθερες δοκιμές η ταχύτητα της SF21 ήταν πολύ καλή, κάτι που διαπιστώθηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές. Έτσι, ο αγώνας προμηνύεται δύσκολος αλλά και υποσχόμενος για την Ferrari, με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz να εκκινούν από τις θέσεις 4 και 6 αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 9 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Μονεγάσκος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες και τόνισε τη σημασία του παράγοντα φθοράς των ελαστικών.

Ήταν μια καλή διαδικασία και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Με βάση και την διαφορά των πρώτων τριών με τους υπόλοιπους, η τέταρτη θέση είναι πολύ καλό πλασάρισμα. Ο γύρος μου στο Q2 ήταν πολύ καθαρός και αυτό είναι σημαντικό για τα ελαστικά με τα οποία θα εκκινήσω. Επικεντρώνομαι πολύ σε αυτό γιατί θα είναι κρίσιμης σημασίας να εκκινήσουμε αύριο με ένα σετ που έχει λίγη φθορά.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Leclerc επεκτάθηκε στη συνολική απόδοση της ομάδας του μέσα στο τριήμερο και έχει προσδοκίες για μια καλή εμφάνιση.

Σαν ομάδα θα εκκινήσουμε από τις θέσεις 4 και 6, το οποίο είναι θετικό. Ο ρυθμός αγώνα μας ήταν ανταγωνιστικός και αν διαχειριστούμε τα ελαστικά μας με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν, θα είμαστε σε καλό δρόμο. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε από τον αγώνα όσους πιο πολλούς βαθμούς γίνεται. Συνολικά ήταν ένα καλό τριήμερο για εμάς έως τώρα και ελπίζουμε να κλείσει το ίδιο καλά και με τον αγώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με τις δηλώσεις του και ο ομόσταυλος του Μονεγάσκου στη Ferrari, Carlos Sainz.

Γενικά σήμερα ήταν μια καλή περίοδος κατατακτηρίων δοκιμών για την ομάδα. Σε μια πίστα όπου η ισορροπία του μονοθεσίου και η απόδοσή του στις στροφές είναι καθοριστική, η SF21 αποδίδει πολύ καλά. Από τη δική μου μεριά ήμουν πολύ δυνατός σε όλες τις κατατακτήριες και ένιωθα πως μπορούσα να πιέσω το μονοθέσιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τι να επιφυλάσσει άραγε το GP Ισπανίας για τη Scuderia Ferrari; Με πόσους βαθμούς θα αποχωρήσει η ιταλική ομάδα από το Circuit de Catalunya;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles