spot_img

Leclerc: «Με πονάει η διαφορά από τον Φερστάπεν»

Οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένοι με την επίδοση του μονοθεσίου τους στο GP Μεξικού.

Το χειρότερο αγωνιστικό τριήμερο στη φετινή σεζόν της Formula 1 από πλευράς απόδοσης είχε η Scuderia Ferrari στο Μέξικο Σίτι. Η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από τις θέσεις 5 και 6, με τον Κάρλος Σάινθ να τερματίζει μπροστά από τον Σαρλ Λεκλέρ.

Το χειρότερο για την ομάδα του Μαρανέλο ήταν το γεγονός πως τερμάτισε ένα ολόκληρο λεπτό πίσω από τον νικητή, Μαξ Φερστάπεν, με τον Μονεγάσκο οδηγό να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Εύχομαι να μπορούσα να πω πως θα ήταν εξαίρεση ο σημερινός αγώνας, αλλά αυτό που με πονάει πολύ είναι πως μεγιστοποιήσαμε τα πάντα σήμερα και παρά το γεγονός αυτό ήμασταν ένα ολόκληρο λεπτό πίσω από τον Μαξ, κάτι που είναι μια τεράστια διαφορά. Πρέπει να το δούμε αυτό γιατί όταν έχουμε κακές ημέρες, τείνουν να είναι πολύ άσχημες. Ελπίζω να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στη Βραζιλία».

Ακούστε την εορταστική εκπομπή Slipstream #100 με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη. 

Από τη μεριά του ο έτερος οδηγός της Ferrari, Κάρλος Σάινθ, είχε ανάμεικτα συναισθήματα για την απόδοσή του.

«Για μία φορά κι εγώ ήμουν γρήγορος και μείναμε ένα λεπτό πίσω από τον νικητή. Δεν είχα καταφέρει να ολοκληρώσω αγώνα εδώ και έναν μήνα και τουλάχιστον κατάφερα να επιστρέψω στους τερματισμούς με καλό ρυθμό και διαχείριση. Θα το πάρω ως θετικό και θέλω να έχουμε και πάλι πολύ καλό ρυθμό στη Βραζιλία και το Άμπου Ντάμπι».

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ferrari είδε τη Mercedes-AMG να την πλησιάζει στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στη μάχη για τη 2η θέση στους 40 βαθμούς. Για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος απομένουν δύο αγώνες, σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles