spot_img

Leclerc: «Θέλω να τρέξω στο Le Mans με τη Ferrari»

Ο Charles Leclerc ενθουσιάστηκε και με το παραπάνω στο Le Mans και εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μέρος στο θρυλικό αγώνα.

Όλη η Ιταλία γιορτάζει για τη νίκη της Ferrari στις 24H Le Mans, στη χρονιά που συμπληρώνεται μισός αιώνας από τη συμμετοχή της στον αγώνα. Στην πίστα βρέθηκε και ο Charles Leclerc, στηρίζοντας την προσπάθεια της ιταλικής ομάδας.

O Μονεγάσκος οδηγός της Formula 1 ρωτήθηκε από το Eurosport αν θα ήθελε κάποια στιγμή να λάβει μέρος στις 24H Le Mans με τη Ferrari.

«Γιατί όχι, θα το ήθελα πολύ. Πρόκειται για μία απίστευτη διοργάνωση, θέλω μία μέρα να κλικάρω το σχετικό κουτάκι. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρω».

Όσον αφορά τη νίκη της Ferrari για πρώτη φορά στο Le Mans μετά το 1965, ο Λεκλέρ είπε.

«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, προφανώς. Όπως το να κερδίζει η Ferrari εδώ μετά από τόσες δεκαετίες απουσίας και μάλιστα στα 100 χρόνια από τον πρώτο αγώνα στο Λε Μαν. Δυστυχώς ο αγώνας δεν πήγε όπως θα θέλαμε για το δεύτερο αγωνιστικό #50 της Ferrari. Ήμουν εδώ για να υποστηρίξω την ομάδα και χαίρομαι που η Ferrari κέρδισε. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Είμαι περήφανος για τη νίκη της Ferrari».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles