spot_img

Με «τέρμα το γκάζι» η Mercedes στις αναβαθμίσεις

Μετά από ένα πολύ ικανοποιητικό Grand Prix στην πίστα της Βαρκελώνης, στην Mercedes-AMG δεν σκοπεύουν να βάλουν φρένο σύντομα στις αναβαθμίσεις του μονοθεσίου και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία.

Στο αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix Ισπανίας η Mercedes-AMG κατάφερε να σημειώσει το πρώτο διπλό της βάθρο στην φετινή σεζόν της Formula 1. Αν και ο ρυθμός της W-14 E-Performance δεν κατάφερε να απειλήσει εκείνο της Red Bull Racing οι αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο φαίνεται να έπιασαν τόπο. Η συγκεκριμένη πίστα όμως έδινε μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο στήσιμο και τις δυνατότητες του μονοθεσίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο George Russell στην συνέχεια, το πλάνο των αναβαθμίσεων της ομάδας θα συνεχιστεί.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον αγώνα στο Σίλβερστον. Πιστεύω τότε θα είμαστε σ’ ένα πολύ καλό σημείο εκεί για να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να φέρουμε και μερικά καινούρια πράγματα σε αυτή τη πίστα. Δεν πρέπει όμως να ξεθαρρεύουμε με το ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με όλες τις αναβαθμίσεις. Νομίζω οι Aston Martin και Ferrari δεν είχαν και τόσο καλή επίδοση στον αγώνα της Βαρκελώνης. Οπότε μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι αγώνες, αλλά σίγουρα κάναμε ένα βήμα μπροστά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

Ο νεαρός Βρετανός τόνισε πως αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στο Grand Prix Καναδά η ομάδα θα έρθει αντιμέτωπη με περισσότερες δυσκολίες και η πίστα του Μόντρεαλ θα δείξει πόσο έχουνε βελτιωθεί πραγματικά.

«Το πακέτο αναβαθμίσεων δουλεύει πολύ καλά σε πίστες όπως της Βαρκελώνης που βασίζεται στην ταχύτητα. Βέβαια το μονοθέσιο θα τα πήγαινε καλά εκεί, γιατί είμαστε γενικά καλοί σε γρήγορες πίστες παρά σ’ εκείνες που είναι πιο απαιτητικές στο εμπρός μέρος του μονοθεσίου. Οπότε είχαμε πολύ καλή ισορροπία στο μονοθέσιο και καλό ρυθμό. Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στο Μόντρεαλ θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι μια δύσκολη πίστα με στροφές με χαμηλές ταχύτητες και πολλές ευθείες με τέρμα γκάζι. Εκεί θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Δεν ξέρω αν θα είμαστε ακριβώς πίσω από τη Red Bull, αλλά θα είμαστε έτοιμη να παλέψουμε με τις Ferrari, Aston Martin ίσως και την Alpine».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles